Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Vietnam by Rail (T1675)

15-daagse privé rondreis Vietnam (excl. vlucht)


Vietnam by Rail
Inclusief:
Rondreis per airconditioned auto of minibus en per trein
Treintickets Hanoi-Hue, Hue-Danang en Danang-Nha Trang (zie hieronder voor meer informatie over de trein)
Engelssprekende gidsen tijdens de excursies
Overnachtingen tijdens uw rondreis in uitstekende middenklasse hotels
Dagelijks ontbijt
Lunch op dag 3 en 4, diner op dag 4
Stadstour Hanoi
Excursie in de omgeving van Tu Ne
2-daagse cruise door Halong Bay
Excursie citadel in Hue
Bezoek aan de Mekong Delta
** Entreegelden op bovengenoemde excursies zijn inbegrepen
Reisinformatie bij de reisbescheiden staan vanaf 2 weken voor vertrek klaar op MIJN333.

Accommodatie:
Hanoi: Annam Legend Hotel
Halong Bay: Garden Bay Cruise
Hue: Cherish Hotel
Hoi An: Thuy Duong 3 Hotel
Nha Trang: Starlet Hotel
Mui Ne: Tien Dat Resort
Ho Chi Minh Stad: Le Duy Hotel

Exclusief:
Vlucht Amsterdam-Hanoi en Ho Chi Minh Stad-Amsterdam
Optionele excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard
Visum voor Vietnam
Calamiteitenfonds
Reserveringskosten
Reis-/annuleringsverzekering

Visum Vietnam:
Wij kunnen voor u een officiële goedkeuringsbrief regelen zodat u een visum bij aankomst in Vietnam kunt kopen. Deze brief kunt u tot uiterlijk anderhalve week voor vertrek optioneel bijboeken voor € 14,- p.p. Ter plaatse betaalt u voor het visum dan nog USD 25 per persoon (wijzigingen voorbehouden).

Treinen tijdens deze reis:
Tijdens deze reis maakt u 3 treinreizen in comfortabele treinen. In de nachttrein van Hanoi naar Hue reist u in een 4-persoonscoupé, die u deelt met andere reizigers. Uw coupé bestaat uit 4 bedjes (2 boven elkaar aan weerszijden van de coupé) met laken, kussentje en deken. Het toilet bevindt zich niet in de coupé; er is een toilet aan het einde van de gang. Optioneel kunt u tegen een meerprijs een coupé afkopen, zodat u deze niet hoeft te delen met medereizigers. Dit kan echter niet altijd en u hoort bij bevestiging of dit daadwerkelijk bevestigd kan worden.
De treinritten van Hue naar Danang en van Danang naar Nha Trang vinden plaats in een dagtrein, waarbij u een zitplaats heeft in een normale coupé (vergelijkbaar met de 2e klasse coupé in een Nederlandse trein).
Uw gids reist niet mee tijdens de treinreizen.

Bijzonderheden:
Het Ho Chi Minh complex is elke maandag en vrijdag gesloten en het mausoleum is elke middag en in september-oktober gesloten vanwege onderhoud. U bezoekt het complex dan nog wel maar kunt niet overal naar binnen. Op maandag zijn alle musea in Hanoi gesloten. In september-oktober kan het bezoek aan het complex vervangen worden door een bezoek aan de Tran Quoc Pagoda en het West Lake of het Etnologisch Museum.

Vanwege omstandigheden zoals het weer kan het voorkomen dat er ter plaatse van het gepubliceerde programma wordt afgeweken. Zo kan het wegens weersomstandigheden voorkomen dat de 2-daagse Halong Bay cruise geen doorgang vindt.

Valt uw reis in Vietnam in de periode 27 januari t/m 31 januari 2017, dan dient u er rekening mee te houden dat dit de periode van het Vietnamees Nieuwjaar (TET) is. De meeste Vietnamezen zijn vrij, en vrijwel iedereen probeert naar hun geboorteplaats terug te gaan. Ook komen er veel Vietnamezen vanuit het buitenland hun familie opzoeken.
Dit betekent dat het onderweg heel druk kan zijn en dat veel hotels toeslagen berekenen in deze periode en snel vol zijn. Ook kan het zijn dat attracties en bezienswaardigheden onverwachts gesloten zijn en lokale gidsen minder beschikbaar zijn.

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel