Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€613,-

per persoon vanaf

Tour: Strandpakket La Veranda Resort - Phu Quoc

(T-VN-0335) 4ster sterren

4-daags strandpakket Vietnam

Leuke pluspunten om te weten

  • Prachtig gelegen aan het Duong Dong strand
  • Sfeervol resort in koloniale stijl
  • Te midden van een grote tropische tuin
  • Het resort biedt vele faciliteiten en activiteiten
  • Vluchten en transfers zijn inbegrepen
Als je reis door Vietnam eindigt in Ho Chi Minh Stad, kun je gemakkelijk dit strandpakket aan je reis vastplakken als strandverlenging. Zo kun je enkele dagen genieten van een heerlijke strandvakantie op het schitterende eiland Phu Quoc.

Phu Quoc is nog een van de minder bekende strandbestemmingen van Vietnam. Niet zo gek, aangezien het iets meer afgelegen ligt, aan de andere kant van Vietnam nabij Cambodja. Maar daarom is het juist zo heerlijk om hier je vakantie af te sluiten met een heerlijke strandvakantie. Want het eiland kent prachtige stranden, niet voor niets komt Phu Quoc op menig Top 10 van Beste Stranden voor!

Je wordt bij je hotel in Ho Chi Minh Stad opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor je vlucht naar het eiland Phu Quoc. Bij aankomst op het eiland word je naar het resort gebracht, waar je 3 nachten verblijft en in alle comfort kunt genieten van het resort, het strand en het prachtige eiland. Aan het einde van dit strandpakket word je weer naar de luchthaven gebracht en vlieg je terug naar Ho Chi Minh Stad.
Belangrijk
Vind je 3 nachten op Phu Quoc te kort, dan kun je dit strandpakket uiteraard verlengen met het gewenste aantal nachten.

In het regenseizoen, ongeveer van juni t/m september, kan het op Phu Quoc veel regenen en is de zee een stuk ruiger, met sterke stromingen. Wij raden dan ook niet aan om in die maanden naar Phu Quoc te gaan als je echt van een strandvakantie wilt gaan genieten.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel