Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Vietnam > Rondje noord vietnam > Inbegrepen + hotels
Vorige pagina

€664,-

per persoon vanaf

Tour: Rondje Noord-Vietnam

(T-VN-0325)

6-daagse tour

Inclusief:
Tour per airconditioned auto of minibus
Retour treintickets Hanoi-Lao Cai-Hanoi (je reist in de Livitrans trein, in een 4-persoonscoupé die je deelt met andere reizigers)
Engelssprekende gids tijdens de excursies
Overnachtingen tijdens de rondreis in goede middenklasse hotels
Dagelijks ontbijt
Lunch en diner op dag 5
Stadsexcursie Hanoi
Wandeltochten in de omgeving van Sapa
2-daagse cruise door Halong Bay. De cruise maak je met andere reizigers, maar je hebt wel een eigen hut
** Entreegelden op bovengenoemde excursies zijn inbegrepen

Accommodatie:
Hanoi: La Dolce Vita Hotel
Sapa: Sunny Mountain Hotel
Halong Bay: Garden Bay Cruise

Exclusief:
Retourvlucht Amsterdam-Hanoi
Optionele excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard
Visum voor Vietnam
Calamiteitenfonds
Reserveringskosten
Reis-/annuleringsverzekering

Treinreis:
Tijdens deze reis maak je twee treinreizen in een nachttrein. Hierbij reis je in een 4-persoonscoupé, die je deelt met andere reizigers. De coupé bestaat uit 4 bedjes (2 boven elkaar aan weerszijden van de coupé) met laken, kussentje en deken. Het toilet bevindt zich niet in de coupé; er is een toilet aan het einde van de gang. Optioneel kun je tegen een meerprijs een coupé afkopen, zodat je deze niet hoeft te delen met medereizigers. Dit kan echter niet altijd en je hoort bij bevestiging of dit daadwerkelijk bevestigd kan worden.
Je gids reist niet mee tijdens de treinreizen.

Bijzonderheden:
Het Ho Chi Minh complex is elke maandag en vrijdag gesloten en het mausoleum is elke middag en in oktober-november gesloten vanwege onderhoud. Je bezoekt het complex dan nog wel maar kunt niet overal naar binnen. Op maandag zijn alle musea in Hanoi gesloten. In oktober-november kan het bezoek aan het complex vervangen worden door een bezoek aan de Tran Quoc Pagoda en het West Lake of het Etnologisch Museum.

Vanwege omstandigheden zoals het weer kan het voorkomen dat er ter plaatse van het gepubliceerde programma wordt afgeweken. Zo kan het wegens weersomstandigheden voorkomen dat de 2-daagse Halong Bay cruise geen doorgang vindt.

Valt je reis in Vietnam in de periode 4 tot en met 8 februari 2019, dan dien je er rekening mee te houden dat dit de periode van het Vietnamees Nieuwjaar (TET) is. De meeste Vietnamezen zijn vrij, en vrijwel iedereen probeert naar hun geboorteplaats terug te gaan. Ook komen er veel Vietnamezen vanuit het buitenland hun familie opzoeken.
Dit betekent dat het onderweg heel druk kan zijn en dat veel hotels toeslagen berekenen in deze periode en snel vol zijn. Ook kan het zijn dat attracties en bezienswaardigheden onverwachts gesloten zijn en lokale gidsen minder beschikbaar zijn.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel