Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Vietnam > Mekong delta > Dag tot dag
Vorige pagina

€188,-

per persoon vanaf

Tour: Mekong Delta

(T-VN-4665)

2-daagse privé tour

Dag 1: Ho Chi Minh Stad-Mekong Delta
In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel in Ho Chi Minh Stad voor een prachtige rit naar de Mekong Delta. Tijdens de rit van ca. 3 uur wordt het stadse beeld ingeruild voor de groene, tropische omgeving van de vruchtbare delta. Bij aankomst in Cai Be stapt u in een bootje om de kleurrijke drijvende markt te ervaren. U ziet boten vol groenten en fruit handel drijven met de lokale bevolking. Indien u wilt kunt u ook bij enkele kleine bedrijfjes stoppen om te zien hoe bijvoorbeeld kokossnoepjes en rijstsnoepjes worden gemaakt.

Een roeibootje neemt u verder mee door de smalle kanaaltjes van de Mekong Delta, met om u heen intens groene, tropische begroeiing. U ziet traditionele huisjes gemaakt van hout en palmbladeren en hoe het dagelijkse leven hier voortkabbelt.

In de middag maakt u een wandeling in de tropische omgeving. Bij een plantage kunt u verschillende soorten fruit proeven en luisteren naar traditionele muziek uit deze regio. Dan stapt u op een fiets om over smalle dorpspaadjes te fietsen en te genieten van de groene, landelijke omgeving.

U verblijft vanavond in Vinh Long bij een familie thuis, die goed voor u zal zorgen. U zult bij hen dineren en als u wilt, kunt u meer over hun dagelijkse leven te weten komen.

Dag 2: Mekong Delta-Ho Chi Minh Stad
In de vroege ochtend hoort u hoe de nachtrust verruild wordt voor de ochtendgeluiden van de delta. Na een goed ontbijt gaat u weer aan boord van uw rivierboot voor een cruise naar het centrum van Vinh Long. Onderweg maakt u enkele stops bij lokale fabriekjes, waar bijvoorbeeld bakstenen worden gemaakt, en bij een drijvend boerderijtje. U bezoekt ook de Vinh Long markt met vele zeevruchten en lokaal fruit.

Dan is het tijd om weer terug naar Ho Chi Minh Stad te keren. Onderweg bezoekt u de Vinh Trang pagode, de oudste boeddhistische pagode in deze regio. Bij aankomst in Ho Chi Minh Stad eindigt deze tour.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel