Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Kookworkshop Ho Chi Minh Stad (T319)

Halve dagexcursie


Kookworkshop Ho Chi Minh Stad

Leuke pluspunten om te weten

  • Maak zelf enkele van de populairste Vietnamese gerechten
  • Geen kookervaring nodig
  • Zowel in de ochtend als in de middag mogelijk
In Vietnam is eten heel belangrijk in het dagelijkse leven. Niet alleen omdat de mens nu eenmaal moet eten, maar het brengt de Vietnamezen een paar keer per dag samen en het wordt dan ook gezien als een sociale bezigheid. Op elke hoek van de straat zie je minimaal één eettentje waar Vietnamezen altijd gezellig bij elkaar zitten en waar naast gegeten ook druk gekletst wordt.

Vietnam is een redelijk groot land en elke regio kent zijn eigen, traditionele gerechten en recepten. Zo ook de regio van Ho Chi Minh Stad. Deze kookworkshop is een ideaal souvenir voor uzelf, zodat u thuis enkele populaire gerechten nog eens kunt maken en zo herinneringen aan uw vakantie kunt ophalen.

Deze excursie kan in de ochtend (inclusief lunch) of in de middag (inclusief diner) worden gedaan. Onder begeleiding van een ervaren kok leert u enkele van de meest populaire Vietnamese gerechten te bereiden, uiteraard met verse ingrediënten. Nadat u de gerechten bereid heeft, gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen bereide lunch of diner.

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel