Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Vietnam > Hue

Tours Hue


333travel heeft in Hue Vietnam een groot aanbod van dagtours, dag excursies, meerdaagse tours en avontuurlijke trekkings. Uw eigen reis kunt u doormiddel van deze bouwstenen gemakkelijk samenstellen. Wilt u 2 weken, 17 dagen of 3 weken op reis door Vietnam, met de bouwstenen van 333travel is alles mogelijk.

Filter hier de gevonden reizenPlaats
Kenmerken
Reisduur

(5 bouwstenen gevonden)
Keizerlijk Hue en Parfumrivier
Keizerlijk Hue en Parfumrivier

Dagtour Hue

In de ochtend maakt u een boottocht over de Parfumrivier en ontdekt u de Thien Mu pagode en het mausoleum van Minh Mang. Na een bijzondere lunch bezoekt u de keizerlijke citadel in de stad. Vanaf € 97 p.p.
Historie van Hue
Historie van Hue

Halve dagtour Hue

U maakt kennis met de keizerlijke citadel van Hue, die een mooi inzicht geeft in het keizerlijke leven van weleer. Vervolgens bezoekt u de Thien Mu Pagode met een karakteristieke toren. Vanaf € 53 p.p.
Kookworkshop Hue
Kookworkshop Hue

Halve dagtour

Hue staat bekend om vele specialiteiten, zowel vegetarische als niet-vegetarische gerechten. Van een ervaren kok leert u enkele familierecepten, waaronder een 'koninklijk' recept. Vanaf € 103 p.p.
DMZ Tour
DMZ Tour

Dagtour

Op ca. 100 km buiten Hue ligt de DMZ (demilitarized zone), een gebied dat de scheiding tussen Noord- en Zuid-Vietnam afbakende. Dit gebied was zeer belangrijk tijdens de Vietnam oorlog. Vanaf € 134 p.p.
Hue en Hoi An
Hue en Hoi An

5-daagse privé-tour

Deze tour laat u kennismaken met enkele werelderfgoederen van Centraal-Vietnam. Zo bezoekt u Hue met haar prachtige keizerlijke citadel, Hoi An met het historische centrum en de Champa tempels van My Son. Vanaf € 370 p.p.
Meer resultaten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel