Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Vietnam > Hoi an

Tours Hoi An


333travel heeft in Hoi An Vietnam een groot aanbod van dagtours, dag excursies, meerdaagse tours en avontuurlijke trekkings. Uw eigen reis kunt u doormiddel van deze bouwstenen gemakkelijk samenstellen. Wilt u 2 weken, 17 dagen of 3 weken op reis door Vietnam, met de bouwstenen van 333travel is alles mogelijk.

Filter hier de gevonden reizenPlaats
Kenmerken
Reisduur

(5 bouwstenen gevonden)
Fietstour Hoi An
Fietstour Hoi An

Halve dagexcursie

Leer het lokale leven van Hoi An en omgeving kennen terwijl u van de gebaande paden af gaat en in de prachtige omgeving fietst. Vanaf € 37 p.p.
Kookworkshop Hoi An
Kookworkshop Hoi An

Halve dagtour

Aan de rand van Hoi An ligt een klein dorpje, waar u een kookworkshop krijgt. Hier leert u van een enthousiaste kok om met verse, lokale ingrediënten enkele traditionele gerechten van Hoi An te bereiden. Vanaf € 34 p.p.
Het Lokale Leven bij Hoi An
Het Lokale Leven bij Hoi An

Dagtour

Aan de rand van Hoi An ligt een charmant dorpje, gespecialiseerd in het verbouwen van groenten. Leef en werk een dagje samen met de inwoners van dit dorpje om het lokale leven te leren kennen. Vanaf € 41 p.p.
Workshop Maak Uw Eigen Lampion
Workshop Maak Uw Eigen Lampion

Halve dagtour

Wanneer u door Hoi An loopt, ziet u overal gekleurde lampionnetjes hangen, die vooral in de avond voor een gezellige sfeer zorgen. Tijdens deze workshop maakt u op traditionele wijze uw eigen lampion. Vanaf € 57 p.p.
My Son - Tempels uit de Champa dynasty
My Son - Tempels uit de Champa dynasty

Halve dagtour

Bezoek de mysterieuze oude Cham ruïnes die verspreid liggen door het landschap nabij My Son. Hier vindt u ook de oude Cham torens, gebouwd in de 4e eeuw! Vanaf € 59 p.p.
Meer resultaten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel