Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Vietnam > Halong bay cruise > Dag tot dag
Vorige pagina

€199,-

per persoon vanaf

Tour: Halong Bay Cruise

(T-VN-0321)

2-daagse tour

Dag 1: Hanoi-Halong Bay
Je gaat op eigen gelegenheid naar het startpunt van deze tour nabij het Hoan Kiem meer in Hanoi, vanwaar je transfer per comfortabele bus vertrekt. Je kunt hier gemakkelijk per taxi naartoe gaan, die je op straat kunt aanhouden of die je door je hotel kunt laten bestellen.

Een rit van ca. 3 uur brengt je naar het plaatsje Halong. Het landschap wordt steeds landelijker, met steeds meer rijstvelden en kleine dorpjes, tot je uiteindelijk in de verte de baai ziet liggen, bespikkeld met eilanden en rotsen. Vele eilanden hebben sinds oudsher namen die zij te danken hebben aan hun vorm. Zo is er 'Bananeneiland', het 'Theepoteiland' en 'Schildpaddeneiland'. De meeste zijn echter nog steeds naamloos.

In Halong word je verwelkomd in het Bhaya Café. Vervolgens word je aan boord gebracht van de Bhaya Classic, waar je bij een welkomstcocktail uitleg over het schip krijgt. Je cruise begint met een heerlijke lunch van verse visgerechten. Als je naar buiten kijkt, zie je de karststenen rotsen en eilanden steeds dichterbij komen. Geniet van de mooie uitzichten, de indrukwekkende rotsformaties en het smaragdgroene water. Je bezoekt Dark en Bright Lagoon, prachtige lagunes omgeven door hoge rotsen.

In de middag is er nog voldoende tijd om te zwemmen bij een afgelegen strandje of heerlijk te ontspannen op het zonnedek. Je kunt zelfs een massage boeken! Aan het einde van de middag wordt het anker uitgegooid voor de nacht in een rustige inham. Terwijl de zon langzaam zakt, geniet je van een uitgebreid diner aan boord van het schip. Je kunt ook een kookdemonstratie bijwonen, om te zien hoe nu die Vietnamese loempia's gemaakt worden. Bij heldere hemel kun je 's nachts op het zonnedek genieten van een schitterende sterrenhemel...

Dag 2: Halong Bay-Hanoi
Je kunt in de ochtend rustig op het zonnedek wakker worden terwijl de boot alweer door een ander gedeelte van de baai vaart. Vroege vogels kunnen een bezoek brengen aan de 'Surprise Cave'. Er wordt een brunch geserveerd terwijl je terug vaart naar Halong. In Halong word je opgewacht door e bustransfer, die je weer naar het startpunt in Hanoi zal terugbrengen.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel