Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Vietnam > Halong bay cruise > Dag tot dag
Vorige pagina

€195,-

per persoon vanaf

Tour: Halong Bay Cruise

(T-VN-0321)

2-daagse tour

Dag 1: Hanoi-Halong Bay
U gaat op eigen gelegenheid naar het startpunt van deze tour nabij het Hoan Kiem meer in Hanoi, vanwaar uw transfer per comfortabele bus vertrekt. U kunt hier gemakkelijk per taxi naartoe gaan, die u op straat kunt aanhouden of die u door uw hotel kunt laten bestellen.

Een rit van ca. 3 uur brengt u naar het plaatsje Halong. Het landschap wordt steeds landelijker, met steeds meer rijstvelden en kleine dorpjes, tot u uiteindelijk in de verte de baai ziet liggen, bespikkeld met eilanden en rotsen. Vele eilanden hebben sinds oudsher namen die zij te danken hebben aan hun vorm. Zo is er 'Bananeneiland', het 'Theepoteiland' en 'Schildpaddeneiland'. De meeste zijn echter nog steeds naamloos.

In Halong wordt u verwelkomd in het Bhaya Café. Vervolgens wordt u aan boord gebracht van de Bhaya Classic, waar u bij een welkomstcocktail uitleg over het schip krijgt. Uw cruise begint met een heerlijke lunch van verse visgerechten. Als u naar buiten kijkt, zie u de karststenen rotsen en eilanden steeds dichterbij komen. Geniet van de mooie uitzichten, de indrukwekkende rotsformaties en het smaragdgroene water. U bezoekt Dark en Bright Lagoon, prachtige lagunes omgeven door hoge rotsen.

In de middag is er nog voldoende tijd om te zwemmen bij een afgelegen strandje of heerlijk te ontspannen op het zonnedek. U kunt zelfs een massage boeken! Aan het einde van de middag wordt het anker uitgegooid voor de nacht in een rustige inham. Terwijl de zon langzaam zakt, geniet u van een uitgebreid diner aan boord van het schip. U kunt ook een kookdemonstratie bijwonen, om te zien hoe nu die Vietnamese loempia's gemaakt worden. Bij heldere hemel kunt u 's nachts op het zonnedek genieten van een schitterende sterrenhemel...

Dag 2: Halong Bay-Hanoi
U kunt in de ochtend rustig op het zonnedek wakker worden terwijl de boot alweer door een ander gedeelte van de baai vaart. Vroege vogels kunnen een bezoek brengen aan de 'Surprise Cave'. Er wordt een brunch geserveerd terwijl u terug vaart naar Halong. In Halong wordt u opgewacht door uw bustransfer, die u weer naar het startpunt in Hanoi zal terugbrengen.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel