Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

De Parfumpagode (T302)

Dagtour


De Parfumpagode

Leuke pluspunten om te weten

  • Boottocht door pittoresk landschap
  • Prachtige pagodes
  • Picknicklunch op de top van een berg
De Parfum Pagode is voor de Boeddhisten in Vietnam een van de belangrijkste religieuze plekken. De pagode is eigenlijk een complex van boeddhistische tempels en pagodes, gebouwd tussen de kalkstenen rotsen van de Huong Tich berg. Het tempelcomplex is per boot en te voet bereikbaar.

’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel voor een twee uur durende rit door het afwisselende landschap van Vietnam. Bij aankomst stapt u in een klein roeibootje die u meeneemt over de Yen rivier, door een zeer pittoresk landschap. U maakt een eerste stop bij de Den Trinh pagode, gebouwd ter ere van een generaal. Kenmerkend is de poort met knielende olifanten aan weerszijden. U vaart verder stroomafwaarts naar de voet van de Huong Tich berg, waar u aan land gaat en de tocht te voet vervolgt. Een pad voert u langs een aantal prachtige pagodes, zoals de Huong Tich Chu pagode die is gebouwd in een imposante grot. De laatste klim omhoog is wat pittiger maar het uiteindelijke uitzicht vanaf de top maakt het absoluut de moeite waard.

Het is hoog tijd voor een picknicklunch en waar beter dan die te genieten op de top van de berg? Vervolgens daalt u weer langzaam de berg af, waar uw bootje alweer ligt te wachten voor een ontspannen tocht terug naar de pier. Per auto wordt u dan weer teruggebracht naar uw hotel.

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel