Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Vietnam > Cat ba en lan ha bay > Dag tot dag
Vorige pagina

€440,-

per persoon vanaf

Tour: Cat Ba en Lan Ha Bay

(T-VN-0320)

3-daagse tour

Dag 1: Hanoi-Cat Ba Island
U wordt al heel vroeg vanochtend opgehaald bij uw hotel en naar de plaats Haiphong gereden voor uw bootovertocht per vleugelboot naar Cat Ba Island. Op het eiland aangekomen brengt een taxi u naar uw authentieke homestay. U wordt warm welkom geheten in dit traditionele huis, dat al meer dan 110 jaar oud is! Neem de tijd om u op te frissen en rustig te relaxen in de weelderige tuin, tot de lunch wordt geserveerd. Nadat het eten wat gezakt is, is het tijd om het eiland te gaan verkennen. U kunt zelf met uw gids overleggen wat u het liefste wilt. U kunt naar het nationaal park gaan of naar ‘Hospital Cave’, dat tijdens de oorlog als een geheim ziekenhuis werd gebruikt. U kunt ook naar het ‘Cannon Fort’ gaan, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over het omringende waterlandschap.

Aan het einde van de middag keert u terug bij uw homestay. Als u wilt, mag u helpen bij het bereiden van het diner.

Dag 2: Cat Ba Island-Lan Ha Bay
Na het ontbijt wordt u naar de vismarkt gebracht en maakt u hier een wandeling. Net voor het middaguur gaat u naar de pier waar uw privéboot klaar ligt voor uw cruise door Lan Ha Bay. U vaart en verblijft op een traditionele houten junk. Uw cruise neemt u vandaag mee naar een drijvend dorp, waar u ziet hoe het dagelijkse leven zich hier afspeelt.

Lan Ha Bay is het onbekendere zusje van Halong Bay, maar zeker niet minder mooi! U heeft zelf inspraak in de indeling van de rest van uw dag. U kunt gaan kajakken door de baai, u kunt een rustig strandje uitkiezen om hier te relaxen of gewoon heerlijk cruisen langs de kalkstenen rotsen en eilanden. U kunt ook een stop maken bij Viet Hai, waar u een mooie fietstour de jungle in kunt maken (ca. 10 km heen en weer). De lunch en het diner worden vandaag aan boord van uw boot geserveerd.

Dag 3: Lan Ha Bay-Hanoi
U heeft deze ochtend nog de tijd om volop van de Lan Ha Bay te genieten en om eventueel te kajakken als u dat wilt. Dan is het helaas weer tijd om terug te varen naar de pier. Hier gaat u van boord en wordt u terug gereden naar Hanoi. In de namiddag zult u in Hanoi arriveren en eindigt deze tour.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel