Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Vietnam > Bai tu long bay cruise > Dag tot dag
Vorige pagina

€280,-

per persoon vanaf

Tour: Bai Tu Long Bay Cruise

(T-VN-0345)

2-daagse tour

Dag 1: Hanoi-Bai Tu Long Bay
U wordt bij uw hotel opgehaald (mits u in het centrum van Hanoi verblijft) en per luxe minibus (in internationaal gezelschap) in circa 3 uur naar de haven gereden. Hier gaat u aan boord van uw schip. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en informatie over uw cruise. Nadat u zich hebt geinstalleerd in uw hut, kunt u genieten van een lunch. Bij goed weer kunt u van uw lunch genieten op het buitendek, terwijl het schip Bai Tu Long Bay binnenvaart. Een perfect begin van uw cruise!

Het schip legt aan nabij een baai, waar u op een wit zandstrand kunt relaxen. Of kies ervoor om per kajak de baai en de karststenen rotsen te gaan verkennen.

Weer terug aan boord van het schip heeft u tijd om te ontspannen en te genieten van de omgeving. U kunt een dipje nemen in het zoutwaterzwembadje op het bovendek, van een massage in de spa genieten of gewoon met een boekje op een ligbedje liggen.

Geniet in de avond van een heerlijk diner. De rest van de avond kunt u onder het genot van een drankje gezellig kletsen op het dek en bij een heldere hemel genieten van een schitterende sterrenhemel.

Dag 2: Bai Tu Long Bay-Hanoi
U kunt in de ochtend rustig op het zonnedek wakker worden terwijl de boot alweer door een ander gedeelte van de baai vaart. Vroege vogels kunnen deelnemen aan een tai chi sessie op het zonnedek.

Na het ontbijt bezoekt u de mooie Thien Canh Son grot. Weer terug aan boord checkt u uit en kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog even genieten van de schitterende omgeving terwijl u terug vaart naar de haven.

U wordt niet rechtstreeks terug gereden naar Hanoi. U brengt onderweg nog een bezoek aan een landelijk dorp, dat nog rijk is aan tradities. Hier maakt u kort kennis met het lokale leven en zullen lokale artiesten een waterpoppenshow voor u verzorgen. Tenslotte arriveert u in de middag terug in Hanoi.Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel