Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€46,-

per persoon vanaf

Tour: Thaise kookcursus Bangkok

(T-TH-0091)

Halve dagexcursie Bangkok

Leuke pluspunten om te weten

  • Leer zelf authentieke Thaise gerechten te koken
  • Krijg uitleg over de ingrediënten op de lokale markt
  • Ultiem souvenir voor thuis
  • Inclusief foto’s van uw kookavontuur
Een van de hoogtepunten van Thailand is wel de Thaise keuken. Een ultiem souvenir is dan ook deze Thaise kookcursus, zodat u thuis wanneer u maar wilt uw smaakpapillen kunt kietelen met authentieke Thaise gerechten.

Uw kookavontuur vindt plaats in de oude wijk Bangrak, bekend om de mix aan culturen en keukens. Met uw ervaren chefkok gaat u hier naar een van de oudste markten. De kok neemt u mee over de markt en geeft uitleg bij de exotische kruiden en ingrediënten en hoe bepaalde combinaties tot typische Thaise smaakexplosies leiden. Samen met uw kok haalt u hier ook alle benodigde ingrediënten voor uw kookcursus.

Vervolgens gaat u naar de kookschool waar u onder begeleiding van de kok enkele typische Thaise gerechten zelf zult creëren. Hierna is het natuurlijk tijd om van uw eigen creaties te genieten.

Wees niet bang dat u deze gerechten thuis niet na kunt maken. U krijgt niet alleen de recepten mee naar huis maar ook Thaise kruiden zodat het thuis net zo smaakt als in Thailand. Als extra souvenir krijgt u bovendien foto’s van uw kookavontuur mee.


Fietsen en koken
Heeft u een volle dag tot uw beschikking en wilt u een unieke excursie? Het is ook mogelijk om deze kookcursus met een fietsexcursie te combineren!

Geuren, kleuren en smaken van Bangkok

Allereerst maakt u een fietstocht door Bangkok waarbij u de cultuur en historie van deze stad leert kennen. Vervolgens neemt u deel aan een kookcursus om enkele authentieke Thaise gerechten te leren ...

Bekijk reis
Tags: Dagexcursies
Vanaf € 72,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aanBelangrijk
Deze excursie wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tevens kunt u deze kookcursus inclusief of exclusief retourtransfer boeken. Tijdens het
boekingsproces kunt u uw keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel