Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€51,-

per persoon vanaf

Tour: Thaise kookcursus Bangkok

(T-TH-0091)

Halve dagexcursie Bangkok

Leuke pluspunten om te weten

  • Leer zelf authentieke Thaise gerechten te koken
  • Krijg uitleg over de ingrediënten op de lokale markt
  • Ultiem souvenir voor thuis
  • Inclusief foto’s van je kookavontuur
Een van de hoogtepunten van Thailand is wel de Thaise keuken. Een ultiem souvenir is dan ook deze Thaise kookcursus, zodat je thuis wanneer je maar wilt je smaakpapillen kunt kietelen met authentieke Thaise gerechten.

Je kookavontuur vindt plaats in de oude wijk Bangrak, bekend om de mix aan culturen en keukens. Met je ervaren chefkok ga je hier naar een van de oudste markten. De kok neemt je mee over de markt en geeft uitleg bij de exotische kruiden en ingrediënten en hoe bepaalde combinaties tot typische Thaise smaakexplosies leiden. Samen met de kok haal je hier ook alle benodigde ingrediënten voor je kookcursus.

Vervolgens ga je naar de kookschool waar je onder begeleiding van de kok enkele typische Thaise gerechten zelf zult creëren. Hierna is het natuurlijk tijd om van je eigen creaties te genieten.

Wees niet bang dat je deze gerechten thuis niet na kunt maken. Je krijgt niet alleen de recepten mee naar huis, maar ook Thaise kruiden zodat het thuis net zo smaakt als in Thailand. Als extra souvenir krijg je bovendien foto’s van je kookavontuur mee.


Fietsen en koken
Heb je een volle dag tot je beschikking en wil je een unieke excursie? Het is ook mogelijk om deze kookcursus met een fietsexcursie te combineren!

Geuren, kleuren en smaken van Bangkok

Allereerst maak je een fietstocht door Bangkok waarbij je de cultuur en historie van deze stad leert kennen. Vervolgens neem je deel aan een kookcursus om enkele authentieke Thaise gerechten te leren ...

Bekijk reis
Tags: Dagexcursies
Vanaf € 79,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aanBelangrijk
Deze excursie wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tevens kun je deze kookcursus inclusief of exclusief retourtransfer boeken. Tijdens het
boekingsproces kun je je keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel