Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€97,-

per persoon vanaf

Tour: Sam Roi Yot National Park

(T-TH-0068)

Dagexcursie vanuit Hua Hin

Leuke pluspunten om te weten

  • Bezoek het mooie Sam Roi Yot National Park
  • Bezoek een lokaal vissersdorp
  • Bezoek de schitterende Phraya Nakhon grot
De naam Khao Sam Roi Yot betekent letterlijk “de berg met 300 pieken”, dus dat zegt al wat over het indrukwekkende landschap van dit nationaal park. In het nationaal park vindt u onder andere kalkstenen rotsen die hoog boven het land uitrijzen, grotten, weelderig groene bossen en een bijzonder kustlandschap met moerassen en mooie stranden. Het nationaal park is dan ook een heerlijk en actief uitstapje vanuit uw strandbestemming Hua Hin.

U wordt in de ochtend bij uw hotel opgehaald en gaat op pad. U bezoekt allereerst een ananasplantage, om te zien hoe deze populaire vrucht in Thailand nu groeit. Op weg naar het nationaal park bezoekt u een vissersdorp, waar u ziet hoe het dagelijkse leven in de visvangst eruit ziet. Vervolgens stapt u zelf aan boord van een boot.

De boot neemt u mee naar een mooi strand. Hiermee bereikt u ook de voet van een heuvel, die u gaat beklimmen om de schitterende Phraya Nakhon grot te bezoeken. Dit is een zeer geliefde grot om te fotograferen, omdat het licht er op bepaalde momenten van de dag schitterend naar binnen valt. Er zijn verschillende kamers, prachtige stalagmieten en o.a. een paviljoentje dat is gebouwd door koning Rama V.

Na de lunch heeft u nog tijd om u even te ontspannen aan het strand en een dipje te nemen in de zee voordat u weer terug wordt gebracht naar uw hotel.
Belangrijk!
Deze excursie wordt in internationale groepjes (Seat in Coach) uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel