Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > River kwai tour > Dag tot dag
Vorige pagina

€306,-

per persoon vanaf

Tour: River Kwai Tour

(T-TH-0011)

3-daagse tour

Dag 1: Bangkok - River Kwai Jungle Rafts
Rond 6.30 word je opgehaald vanuit de lobby van het Eastin Hotel Makkasan Bangkok. De tocht gaat eerst naar de drijvende markt van Damnoen Saduak. Lunch in Kanchanaburi. In Kanchanaburi legden in de Tweede Wereldoorlog Aziatische dwangarbeiders en krijgsgevangenen de roemruchte Birma-spoorweg aan. Hier breng je een bezoek aan het Hell Fire Pass Memorial, dat het verhaal van de aanleg van de beruchte spoorlijn vertelt.

Vervolgens vertrek je met een longtailboot naar een bijzondere accommodatie: de Jungle Rafts. De Jungle Rafts is een uniek, drijvend hotel omgeven door jungle, gebouwd van hout en bamboe. De kamers, hoewel eenvoudig, hebben ieder een badkamer met douche en toilet en een veranda met hangmat. Er is geen elektriciteit, maar de prachtige omgeving maakt dat meer dan goed. Deze schitterende locatie geeft alle mogelijkheid om volledig tot rust te komen en één te worden met de overweldigende natuur! De namiddag kun je naar eigen wens invullen; geniet van de rust, bezoek het nabijgelegen dorpje, of neem een verfrissende duik in de rivier. Na het diner kun je optioneel een traditionele dansvoorstelling van de lokale bergstam de Mon te bekijken.

Dag 2: River Kwai
Na het ontbijt vertrek je naar de wonderschone Erawan watervallen. De waterval bestaat uit zeven plateaus en je kunt er heerlijk zwemmen. Achter diverse watervallen zijn grotten en spelonken te verkennen! Hierna zal de lunch worden geserveerd. 's Middags kom je aan in het Pung Waan Resort waar je bij het zwembad kunt bijkomen van je trip. Maar je kunt ook (optioneel) een tochtje gaan maken met de Death Railway trein over de Birma spoorweg of, minder inspannend, een massage nemen bij de Spa van het hotel.

Dag 3: River Kwai – Ayutthaya - Bangkok/Chiang Mai
Na het ontbijt bezoek je een bezienswaardigheid die tijdens deze tour niet mag ontbreken: de Bridge over the River Kwai. Vervolgens bezoek je de geallieerden begraafplaats. Dan is het tijd om Kanchanaburi te verlaten en door te reizen naar Ayutthaya. Onderweg zal worden gestopt voor een lunch.

In Ayutthaya maak je een begeleide tour langs de vele tempels en ruïnes die deze 2e hoofdstad van Thailand bezit. Tenslotte word je teruggebracht naar je hotel in Bangkok. Het is ook mogelijk om vanuit Ayutthaya verder te reizen per nachttrein naar Chiang Mai (treinkaartje niet inclusief).


Erawan waterval Thailand

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel