Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > River kwai tour > Dag tot dag
Vorige pagina

€285,-

per persoon vanaf

Tour: River Kwai Tour

(T-TH-0011)

3-daagse tour

Dag 1: Bangkok - River Kwai Jungle Rafts
Rond 6.30 wordt u opgehaald vanuit de lobby van het Eastin Hotel Makkasan Bangkok. De tocht gaat eerst naar de drijvende markt van Damnoen Saduak. Lunch in Kanchanaburi. In Kanchanaburi legden, in de Tweede Wereldoorlog, Aziatische dwangarbeiders en krijgsgevangenen de roemruchte Birma-spoorweg aan. Hier brengt u een bezoek aan de Hell Fire Pass Memorial, dat het verhaal van de aanleg van de beruchte spoorlijn vertelt.

Vervolgens vertrekt u met een longtailboot naar de meest bijzondere accommodatie gedurende uw reis: de Jungle Rafts. De Jungle Raft is een uniek drijvend hotel gelegen te midden van jungle, gebouwd van hout en bamboe. De kamers, hoewel eenvoudig, hebben ieder een badkamer met douche en toilet en een veranda met hangmat. Er is geen elektriciteit maar de prachtige omgeving maakt dat meer dan goed. Deze schitterende locatie geeft alle mogelijkheid om volledig tot rust te komen en één te worden met de overweldigende natuur! De namiddag kunt u naar eigen wens invullen; geniet van de rust, bezoek het nabijgelegen dorpje, of neem een verfrissende duik in de rivier. Na het diner kunt u optioneel een traditionele dansvoorstelling van de lokale bergstam de Mon te bekijken.

Dag 2: River Kwai
Na het ontbijt vertrekt u naar de wonderschone Erawan watervallen. De waterval bestaat uit zeven plateaus en u kunt er heerlijk zwemmen. Achter diverse watervallen zijn grotten en spelonken te verkennen! Hierna zal de lunch worden geserveerd. 's Middags komt u aan in het Pung Waan Resort waar u bij het zwembad kunt bijkomen van uw trip. Maar u kunt ook (optioneel) een tochtje gaan maken met de Death Railway trein over de Birma spoorweg of minder inspannend een massage nemen bij de Spa van het hotel.

Dag 3: River Kwai – Bangkok/Chiang Mai
Na het ontbijt bezoekt u een bezienswaardigheid die tijdens uw verblijf niet mag ontbreken: de Bridge over the River Kwai. Vervolgens een bezichtiging aan de geallieerden begraafplaats. Na dit bezoek zult u doorreizen naar Ayutthaya. Onderweg zal worden gestopt voor een lunch. In Ayutthaya maakt u een begeleide tour langs de vele tempels en ruïnes die deze 2e hoofdstad van Thailand bezit. Hierna wordt u teruggebracht naar uw hotel in Bangkok. Het is ook mogelijk om vanuit Ayutthaya verder te reizen per trein naar Chiang Mai (treinkaartje niet inclusief).


Erawan waterval Thailand

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel