Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > River kwai tour jungle rafts > Dag tot dag
Vorige pagina

€155,-

per persoon vanaf

Tour: River Kwai Tour - Jungle Rafts

(T-TH-0023)

2-Daagse tour

Dag 1: Vertrek naar de River Kwai
U vertrekt al vroeg naar Kanchanaburi, 130 kilometer ten westen van Bangkok. Hier aangekomen brengt u een kort bezoek aan het JEATH-museum, waar een verzameling tekeningen en voorwerpen met betrekking tot de beruchte Birma Spoorlijn tentoongesteld zijn. Het museum is een replica van een Japans gevangenenkamp. Een bezoek aan één van de twee grote oorlogsbegraafplaatsen in Kanchanaburi staat ook op het programma. Uiteraard is er ook tijd om de beroemde Bridge over the River Kwai te bezichtigen.

Vervolgens vertrekt u met een zogenaamde longtail boot voor een schitterende tocht over de Rivier de Kwai naar de River Kwai Jungle Rafts. Hier krijgt u een heerlijke lunch geserveerd. Na de lunch reist u per boot naar de Hell Fire Pass voor een bezoek aan deze indrukwekkende plaats. Bij terugkomst op de rafts krijgt u een uitstekend diner, waarna er de mogelijkheid is om een traditionele Mon dans bij te wonen (optioneel). De Mon komen oorspronkelijk uit Birma en hebben een eigen stijl en cultuur.

Dag 2: Mon dorp en boemeltrein
Na het ontbijt gaat u een authentiek dorp van de Mon-stam bezoeken. Bij terugkomst op de rafts checkt u uit en gaat u naar de pier voor wederom een heerlijke maaltijd. Met de boemeltrein wordt de reis voortgezet naar het eindpunt, het plaatsje Nam Tok. Houd (video-)camera klaar wanneer het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de Rivier de Kwai. Na uw treinreis wordt u teruggebracht naar uw hotel in Bangkok, waar u laat in de middag zult aankomen.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel