Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€169,-

per persoon vanaf

Tour: River Kwai Tour - Jungle Rafts

(T-TH-0023)

2-Daagse tour

Leuke pluspunten om te weten

  • Overnacht in een sfeervol, drijvend hotel
  • Bezoek de belangrijkste hoogtepunten van de River Kwai
  • Bezoek een dorp van de Mon-stam
  • Maak een treinrit op de Death Railway
Tijdens deze tour bezoek je Kanchanaburi en omgeving, indrukwekkend vanwege de historische gebeurtenissen die hier hebben plaatsgevonden. Maar ook indrukwekkend vanwege de schitterende natuur.

Je overnacht in een uniek drijvend hotel, gelegen temidden van de jungle van Kanchanaburi. Het is gebouwd van hout en bamboe en wordt ook wel een floatel genoemd. The River Kwai Jungle Rafts was het eerste drijvende hotel op de River Kwai en geen enkele van de in navolging gebouwde floatels kunnen tippen aan de locatie en sfeer van het origineel. Alleen bereikbaar met de boot biedt The River Kwai Jungle Rafts een unieke mogelijkheid te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag, en een te worden met de overweldigende natuur. De kamers, hoewel eenvoudig, hebben een eigen badkamer met douche en toilet en een veranda met hangmatten. Er is geen elektriciteit, maar in de avond wordt het resort sfeervol verlichting met olielampen.

Tijdens deze tour bezoek je de belangrijkste hoogtepunten van de River Kwai, waaronder natuurlijk de beroemde brug. Maar ook de Hellfire Pass mag niet ontbreken.
Belangrijk
Deze excursie wordt dagelijks zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kun je je keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel