Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€160,-

per persoon vanaf

Tour: River Kwai Tour - Jungle Rafts

(T-TH-0023)

2-Daagse tour

Bezoek tijdens deze tour Kanchanaburi en omgeving, indrukwekkend vanwege de historische gebeurtenissen die hier hebben plaatsgevonden maar ook vanwege de schitterende natuur.

U overnacht in een uniek drijvend hotel, gelegen temidden van de jungle van Kanchanaburi. Het is gebouwd van hout en bamboe en wordt ook wel een floatel genoemd. The River Kwai Jungle Rafts was het eerste drijvende hotel op de River Kwai en geen enkele van de in navolging gebouwde floatels kunnen tippen aan de locatie en atmosfeer van het origineel.

Alleen bereikbaar met de boot biedt The River Kwai Jungle Rafts een unieke mogelijkheid te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag, en een te worden met de overweldigende natuur.

De kamers, hoewel eenvoudig, hebben een eigen badkamer met douche en toilet en een veranda met hangmatten. Er is geen elektriciteit, maar in de avond wordt het resort sfeervol verlichting met olielampen.
Belangrijk
Deze excursie wordt dagelijks zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kunt u uw keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel