Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > River kwai tour
Vorige pagina

€295,-

per persoon vanaf

Tour: River Kwai Tour

(T-TH-0011)

3-daagse tour

Leuke pluspunten om te weten

  • Bridge over the River Kwai
  • Drijvende markt Damnoen Saduak
  • Slapen in een drijvend resort
Tijdens deze dagen maakt u kennis met de natuur en de historie van de provincie Kanchanaburi.

Onderweg wordt een bezoek gebracht aan de lokale drijvende markt Damnoen Saduak, waar de lokale bevolking in alle vroegte haar producten probeert te verkopen. Op de kleine bootjes worden hele maaltijden bereidt. Vooral de zogenaamde 'boat noodles' zijn een echte delicatesse.

Naast de overweldigende natuur in de provincie Kanchanaburi bezoekt u ook de 'Bridge over the River Kwai', die onderdeel uitmaakt van de Birma spoorlijn. Het bijbehorende museum, wat gebouwd is in de vorm van een jappenkamp, en een van de vele oorlogsbegraafplaatsen worden ook bezocht.

De beruchte Birmaspoorlijn, aangelegd door onder andere geallieerde krijgsgevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is te bezoeken in Kanchanaburi, 130 kilometer ten westen van Bangkok.

Daarnaast ervaart u hoe het is om een nacht in een drijvend resort te slapen, dat wordt beheerd door de plaatselijke Mon-stam. Elektriciteit ontbreekt, dus 's avonds wordt het resort sfeervol verlicht met olielampen.
Erawan waterval Thailand
Belangrijk
Deze excursie wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kunt u uw keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel