Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€123,-

per persoon vanaf

Tour: Peddels en Pedalen in Sri Lanna National Park

(T-TH-4012)

Dagexcursie vanuit Chiang Mai

Leuke pluspunten om te weten

  • Bezoek het rustige Sri Lanna National Park
  • Maak een mooie fietstocht door het platteland
  • Vaar per kajak door het mooie nationaal park
  • Inclusief Thaise lunch
  • Ook geschikt voor gezinnen
Op circa 55 km van Chiang Mai ligt het mooie Sri Lanna National Park. Het nationaal park staat bekend om de prachtige natuur, bestaande uit bossen, watervallen, meren, bergen en grotten. Ben je avontuurlijk aangelegd en ben je graag midden in de natuur, dan is dit een excursie voor jou. Tijdens deze dagtour ga je per fiets en per kajak de schitterende omgeving verkennen.

Je wordt in de ochtend bij je hotel in Chiang Mai opgehaald en naar het beginpunt van de excursie gebracht. Hier staan de fietsen al op je te wachten. Je krijgt allereerst een introductie in wat je gaat doen en uitleg over de fietsen en de uitrusting. Dan is het tijd om op de fiets te springen.

Je fietst zo'n 15-20 km over landweggetjes door een mooie vallei. Je fietst door rijstvelden, langs fruitboomgaarden en met uitzicht op een magnifiek berglandschap het Sri Lanna National Park in. Het terrein is over het algemeen vlak met een paar 'off road' gedeeltes, waarbij het iets avontuurlijker wordt over zandweggetjes en modderpaden. Tenslotte bereik je de Mae Ngud Dam, gelegen in het nationaal park.

Hier verruil je je fiets voor de kajak. Ook hier krijg je eerst een uitleg, waarna je te water gaat. In circa een uur peddel je in rustig tempo door wederom een schitterend landschap. Je vaart langs de oever van het meer en genietend van de natuur kun je hopelijk ook enkele dieren spotten, zoals aapjes en kleurrijke vogels zoals de kingfisher. Je bereikt drijvende huisjes, waar je aanlegt. Hier is het tijd om te genieten van een heerlijke Thaise lunch.

Na de lunch heb je tijd om nog te relaxen. Je kunt liggen op het dek en luisteren naar het kabbelende water, zelf een stukje gaan peddelen met je kajak of gewoon van de omgeving genieten. Dan is het tijd om weer per kajak verder te varen en in circa een uur bereik je het vasteland.

Helaas is het dan tijd om de natuur achter je te laten. Je wordt weer terug gereden naar Chiang Mai, waar je aan het einde van de middag arriveert. Je wordt naar je hotel gebracht.
Belangrijk!
Deze excursie wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op
privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kun je je keuze aangeven. Voor beide mogelijkheden geldt dat er een minimale deelname geldt van 2 personen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel