Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€119,-

per persoon vanaf

Tour: Peddels en Pedalen in Sri Lanna National Park

(T-TH-4012)

Dagexcursie vanuit Chiang Mai

Leuke pluspunten om te weten

  • Bezoek het rustige Sri Lanna National Park
  • Maak een mooie fietstocht door het platteland
  • Vaar per kajak door het rustige nationaal park
  • Inclusief Thaise lunch
  • Ook geschikt voor gezinnen
Op circa 55 km van Chiang Mai ligt het mooie Sri Lanna National Park. Het nationaal park staat bekend om de prachtige natuur, bestaande uit bossen, watervallen, meren, bergen en grotten. Bent u avontuurlijk aangelegd en bent u graag midden in de natuur, dan is dit een excursie voor u. Tijdens deze dagtour gaat u per fiets en per kajak de schitterende omgeving verkennen.

U wordt in de ochtend bij uw hotel in Chiang Mai opgehaald en naar het beginpunt van uw excursie gebracht. Hier staan de fietsen al op u te wachten. U krijgt allereerst een introductie in wat u gaat doen en uitleg over de fietsen en de uitrusting. Dan is het tijd om op de fiets te springen.

U fietst zo'n 15-20 km over landweggetjes door een mooie vallei. U fietst door rijstvelden, langs fruitboomgaarden en met uitzicht op magnifiek berglandschap het Sri Lanna National Park in. Het terrein is over het algemeen vlak met een paar 'off road' gedeeltes, waarbij het iets avontuurlijker wordt over zandweggetjes en modderpaden. Tenslotte bereikt u de Mae Ngud Dam, gelegen in het nationaal park.

Hier verruilt u uw fiets voor de kajak. Ook hier krijgt u eerst een uitleg, waarna u te water gaat. In circa een uur peddelt u in rustig tempo door wederom een schitterend landschap. U vaart langs de oever van het meer en genietend van de natuur kunt u hopelijk ook enkele dieren spotten, zoals aapjes en kleurrijke vogels zoals de kingfisher. U bereikt drijvende huisjes, waar u aanlegt. Hier is het tijd om te genieten van een heerlijke Thaise lunch.

Na de lunch heeft u tijd om nog te relaxen. U kunt liggen op het dek en luisteren naar het kabbelende water, zelf een stukje gaan peddelen met uw kajak of gewoon van de omgeving genieten. Dan is het tijd om weer per kajak verder te varen en in circa een uur bereikt u het vasteland.

Helaas is het dan tijd om de natuur achter u te laten en weer terug te worden gereden naar Chiang Mai, waar u aan het einde van de middag arriveert. U wordt naar uw hotel gebracht.
Belangrijk!
Deze excursie wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op
privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kunt u uw keuze aangeven. Voor beide mogelijkheden geldt dat er een minimale deelname geldt van 2 personen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel