Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Natuurpracht van Khao Yai National Park (T064)

Dagexcursie (privé) vanuit Bangkok


Leuke pluspunten om te weten

  • Ontsnap een dagje de natuur in
  • Wandelen door het oude regenwoud
  • Wilde dieren spotten
  • Schitterende uitzichten en klaterende watervallen
Khao Yai Nationaal Park is het oudste en het op 2 na grootste nationale park van Thailand. In het nationaal park is een gevarieerde flora en fauna te vinden. Van oeroud regenwoud, grasvlaktes en mangroves tot dichtbegroeide heuvels en klaterende watervallen. Ook aan fauna geen gebrek. Hier wonen nog wilde olifanten, vele verschillende herten, zeldzame tropische vogels, wilde honden, apen en zelfs een paar krokodillen. Tijdens deze dagtour naar het nationaal park ontsnapt u aan de hectiek van de stad en is het heerlijk genieten van de natuur.

U wordt in de ochtend opgehaald van uw hotel in Bangkok en rijdt in circa 2,5 uur naar het nationaal park. Hier maakt u enkele mooie wandelingen, die niet te zwaar zijn. Houd tijdens de autorit door het park en tijdens de wandelingen samen met uw gids uw ogen open, want er zijn tal van dieren en vogels te spotten. Dit is niet altijd even gemakkelijk, omdat u door dichte begroeiing wandelt.

Na de lunch (inbegrepen) gaat u de twee bekendste watervallen bezoeken: Haew Narok en Haew Suwat. Haew Suwat is niet alleen de hoogste waterval van het nationaal park, maar ook de bekendste. Als u de film “The Beach” heeft gezien, herkent u deze plek wellicht als de waterval waar Leonardo di Caprio vanaf sprong. Hier kunt u zich even ontspannen en van de omgeving genieten.

Vervolgens wandelt u naar het hoogste punt van het nationaal park, op 1188 meter boven zeeniveau. Hier kunt u genieten van het uitzicht over het diepgroen die zich tot in de verte om u heen uitstrekt.

Helaas is dan de tijd weer aangebroken om terug naar de stad te keren. Aan het einde van de middag arriveert u weer bij uw hotel in Bangkok.

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel