Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€337,-

per persoon vanaf

Tour: Koh Chang Islandhopping Tour

(T-TH-0022)

5-daagse tour vanaf Koh Chang

Leuke pluspunten om te weten

  • Islandhopping tourtje inclusief alle bootovertochten en hotels
  • Geniet van zon, zee, strand maar ook van de natuur op Koh Kood
  • Wandel over parelwitte stranden of verken de onderwaterwereld van Koh Mak
Koh Chang is het grootste en bekendste eiland van het Mu Koh Chang National Park archipel, een tropische en nog niet zo bekende groep van zo'n 50 eilandjes. Vanaf Koh Chang kunt je je strandvakantie uitbreiden met een verblijf op enkele bountyeilandjes in dit archipel. Dit islandhopping tourtje neemt je mee naar de schitterende kleinere eilandjes Koh Kood en Koh Mak.

Koh Kood is het op twee na grootste eiland van deze archipel. Naast prachtige witte stranden vind je op dit eiland ook een mooie natuur met bergen, stroompjes en watervallen. Het is nog geen toeristisch eiland, dus het is hier nog heerlijk rustig zodat je hier nog echt van de ongereptheid van het bountyeilandje kunt genieten.

Vervolgens vaar je naar het eilandje Koh Mak. Koh Mak is een klein, vlak eiland gelegen tussen Koh Chang en Koh Kood, in de Golf van Thailand. Het eiland heeft een oppervlakte van 16 km2 en is daarmee het derde grootste eiland van het Koh Chang Marine Park. Koh Mak is een paradijs voor liefhebbers van witte zandstranden en snorkelaars die de koraalrijkdom willen bewonderen. De prachtige stranden en onderwaterwereld zijn dan ook de belangrijkste attracties van het eiland.
Belangrijk
Dit tourtje wordt alleen uitgevoerd in de periode november tot en met maart.
Je kunt je verblijf in één of beide resorts verlengen. Geef dit aan bij boeking.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel