Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > Klong tour > Informatie

Klong Tour (T015)

Halve dagexcursie


Klong Tour

Leuke pluspunten om te weten

  • Ontdek het échte traditionele Thaise leven per longtail boot
  • Uw ogen uitkijken tijdens het varen over de smalle klongs (kanalen)
  • Ook geschikt voor familievakantie
Tijdens deze tour ontdekt u per longtail boot het échte traditionele Thaise leven. Kijk uw ogen uit terwijl de omgeving aan u voorbij trekt.

Vele delen van Bangkok zijn alleen via de klongs (kanalen) bereikbaar. De klongs vormen dan ook de levensader van deze fascinerende stad.

Allereerst reist u per Express Boat naar Nonthaburi, waar u een korte wandeling door het dorp maakt en een lokale markt bezoekt.

Weer terug bij de pier gaat u aan boord van een longtail boot. Terwijl u door de smalle klongs vaart, ontdekt u hoe de traditionele manier van leven van de Thaise bevolking eruit ziet. De houten huisjes, spelende kinderen en groene plantages waar tropische vruchten als doerian, rambutan, mangistan en kokosnoten worden verbouwd trekken aan u voorbij.

Ontdek waarom Bangkok ook wel het 'Venetië van het Oosten' wordt genoemd en maak kennis met de verborgen kanten van deze miljoenenstad!

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!

Belangrijk
Deze excursie wordt dagelijks zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kunt u uw keuze aangeven.


Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel