Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > Khao yai tour > Dag tot dag
Vorige pagina

€369,-

per persoon vanaf

Tour: Khao Yai Tour

(T-TH-0035)

3-daagse tour

Dag 1: Bangkok - Khao Yai
’s Ochtends word je opgehaald bij je hotel in Bangkok en naar het busstation gebracht. Vanuit hier neem je de lokale bus naar Pak Chong. Vervolgens word je naar je resort gebracht.
’s Avonds kun je een optionele tour maken naar een vleermuizengrot. Gedurende een half uur verlaten duizenden vleermuizen de grot om op jacht te gaan naar insecten. Een prachtige vertoning!

Dag 2: Khao Yai
Vandaag rijd je naar het Khao Yai National Park. In dit prachtige nationale park van Thailand leven vele bijzondere dieren nog heerlijk in het wild, waaronder de Aziatische olifant. Je maakt een natuurtocht door de sprookjesachtige omgeving zodat je een goede indruk krijgt van de flora en fauna.

Na de lunch bezoek je de Haew Suwat, één van de grootste watervallen van het Khao Yai National Park. Deze waterval is het decor geweest tijdens de opnames van de film ‘The Beach’ met Leonardo Di Carprio. Neem hier de tijd en geniet van de schitterende omgeving.

Khao Kiaw is met 1188 meter boven zeeniveau het hoogste punt van Khao Yai. Hier kun je hopelijk genieten van een onvergetelijke zonsondergang.

Dag 3: Khao Yai - Bangkok
Na het ontbijt heb je de tijd om te ontspannen voordat je wordt teruggebracht naar het busstation, vanwaar de lokale bus naar Bangkok vertrekt. Je tour eindigt op het busstation van Bangkok.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel