Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Khao Yai Tour (T035)

3-daagse tour


Dag 1: Bangkok - Khao Yai
’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel in Bangkok en naar het busstation gebracht. Vanuit hier neemt u de lokale bus naar Pak Chong. Vervolgens wordt u naar uw resort gebracht.
’s Avonds kunt u een optionele tour maken naar een vleermuizengrot. Gedurende een half uur verlaten duizenden vleermuizen de grot om op jacht te gaan naar insecten. Een prachtige vertoning!

Dag 2: Khao Yai
Vandaag rijden we naar het Khao Yai National Park. In dit grootste nationale park van Thailand leven vele wilde dieren, waaronder tijgers en olifanten. U maakt een natuurtocht door de sprookjesachtige omgeving zodat u een goede indruk krijgt van de flora en fauna.

Na de lunch bezoekt u de Haew Suwat, één van de grootste watervallen van het Khao Yai National Park. Deze waterval is het decor geweest tijdens de opnames van de film ‘The Beach’ met Leonardo Di Carprio. Neem een duik in het kraakheldere water of geniet langs de kant van de prachtige natuur.
Khao Kiaw is met 1188 meter boven zeeniveau het hoogste punt van Khao Yai. Hier kunt u genieten van een onvergetelijke zonsondergang.

Dag 3: Khao Yai - Bangkok
Na het ontbijt heeft u de tijd om te ontspannen voordat u wordt teruggebracht naar het busstation, vanwaar de lokale bus naar Bangkok vertrekt. Uw tour eindigt op het busstation van Bangkok.


Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel