Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > Khao sok national park experience > Dag tot dag
Vorige pagina

€371,-

per persoon vanaf

Tour: Khao Sok National Park Experience

(T-TH-0095)

4-daagse tour

Dag 1: Phuket / Surat Thani - Khao Sok
Transfer vanaf je hotel op Phuket (of vanaf het Wut Restaurant bij het treinstation in Surat Thani) naar Khao Sok, een tocht van ongeveer 4,5 uur per lokaal vervoer.

Je wordt bij je hotel in Phuket opgehaald en naar het busstation van Phuket gebracht, vanwaar je per airconditioned openbare bus naar Khao Sok reist. Vertrek je vanaf het treinstation van Surat Thani, dan word je per minibus naar Khao Sok gereden. Op het busstation van Khao Sok word je opgewacht en naar het resort gereden.

Na de lunch ga jeu tubingen over de rivier de Klong Sok. Tubing is op een met lucht gevulde binnenband meedrijven op de stroom van de rivier. Vooral in de moessontijd is tubing op de dan snel stromende Klong Sok rivier een ware sensatie! Je kunt er ook voor kiezen om te gaan kanoën op de rivier in plaats van tubingen.

Hierna word je meegenomen voor een mooie wandeling naar een waterval en een lokale tempel, waar je waarschijnlijk ook aapjes zult zien. Na het avondeten maak je nog een korte nachtsafari om enkele dieren in het in hun natuurlijke leefomgeving van het regenwoud te spotten.

Dag 2: Khao Sok
Na te hebben ontbeten in het resort, ga je naar de bootpier. Vanaf hier vaar je, via de lokale Takhun markt waar een stop wordt gemaakt, gedurende een uur over het Raja Prabha meer. Dit enorme stuwmeer is ontstaan door de aanleg van een dam, waardoor grote delen van de jungle overstroomd zijn. Majestueuze rotsformaties rijzen loodrecht uit het water op en nog steeds komen er boomtoppen boven het water uit. Na circa een uur bereik je de rafthouses, van bamboe gemaakte bungalows drijvend op het meer. Dit is je lunch locatie van vandaag.

Na de lunch op de rafts ga je een trekking maken door de jungle om grotten te bezoeken. Als het weer en de waterstand het toelaten, bezoek je een waterval waar de mogelijkheid bestaat om te zwemmen in het heldere water. Aan het eind van de dag keer je terug naar het resort.

Dag 3: Khao Sok
Na het ontbijt is het tijd om je wandelschoenen aan te trekken, want het is tijd voor een prachtige jungle trekking door de overweldigende natuur van Khao Sok Nationaal Park. Geniet ongeveer 3 uur van de omringende natuur en geluiden. Daarna keer je terug naar het resort waar de lunch geserveerd zal worden.

Na de lunch is er tijd om te relaxen. In de namiddag gaat het programma verder en breng je een bezoek aan de warmwaterbronnen waar je een heerlijk bad kunt nemen, dus zorg dat je je zwemspullen meeneemt. Ook breng je een bezoek aan de kleine maar mooie Mai Yai waterval. Tegen het vallen van de avond keer je terug naar het resort voor het inbegrepen diner.

Dag 4: Khao Sok - Surat Thani / Phuket
Na het ontbijt reis je weer op dezelfde wijze terug naar het busstation op Phuket of naar het treinstation in Surat Thani, waar deze tour eindigt en je kunt doorreizen naar je volgende bestemming. Je kunt terugkijken op een onvergetelijke tocht!

Door plaatselijke omstandigheden (het weer, de toestand van de wegen, hotelsluiting) moet de route, het programma of accommodatie soms worden aangepast of veranderd. De intentie van de tour blijft te allen tijde gehandhaafd.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel