Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > Khao sok jungle lake > Dag tot dag
Vorige pagina

€252,-

per persoon vanaf

Tour: Khao Sok Jungle & Lake

(T-TH-0016)

3-daagse tour

Dag 1: Surat Thani / Phuket - Khao Sok
In de ochtend word je vanaf het treinstation van Surat Thani of vanaf je hotel in Phuket per songthaew of minibus in ca. 4,5 uur naar het Khao Sok National Park gebracht. Dit nationale park wordt bedekt door één van de oudste tropische regenwouden ter wereld en wordt doorkruist door enorme grillig gevormde kalkstenen bergtoppen, heldere beekjes en watervallen.

Na de lunch ga je tubingen over de rivier de Klong Sok. Tubing is op een met lucht gevulde binnenband meedrijven op de stroom van de rivier. Vooral in de moessontijd is tubing op de dan snel stromende Klong Sok rivier een ware sensatie! Je kunt er ook voor kiezen om te gaan kanoën op de rivier in plaats van tubingen.

Hierna word je meegenomen voor een mooie wandeling naar een waterval en een lokale tempel, waar je waarschijnlijk ook aapjes zult zien. Je keert terug naar je accommodatie midden in de jungle voor het avondeten.

Dag 2: Khao Sok National Park
Na het ontbijt verlaat je je accommodatie en word je naar het Cheow Lan Lake gebracht. Dit meer is een schitterende plek, omgeven door torenhoge rotsen en doorspekt met eilandjes. Je wordt naar je drijvende accommodatie gebracht, eenvoudige maar bijzondere rafthouses. De rest van de dag heb je ter vrije besteding en je kunt gaan zwemmen, kanoën of gewoon heerlijk relaxen op de veranda van je rafthouse. Lunch en diner zijn vandaag inbegrepen.

Dag 3: Vertrek Khao Sok National Park
Geniet deze ochtend van het ochtendgloren en de overweldigende natuur van deze bijzondere plek. Na de lunch word je terug gebracht naar het Paradise Resort. Hier neem je de transfer in internationale groepjes terug naar het Surat Thani treinstation, waar de tour eindigt. Wij boeken graag een transfer voor je bij naar je volgende bestemming, bijvoorbeeld naar Phuket, naar Krabi of naar de pier voor de boot naar Koh Samui.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel