Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Kanoën in Khao Sok (T063)

Dagexcursie (privé) vanuit Phuket of Khao Lak


Leuke pluspunten om te weten

  • Geniet van schitterende uitzichten
  • Rustig stroomafwaarts kanoën door Khao Sok Nationaal Park
  • Geniet van de bijzondere flora en fauna om u heen
Khao Sok Nationaal Park is een van de mooiste nationale parken van Thailand. Dit is te danken aan het oeroude regenwoud gecombineerd met de indrukwekkende rotspartijen die her en der omhoog rijzen en de rijke flora en fauna die het nationaal park rijk is. Verblijft u in de buurt, dan is een bezoek aan Khao Sok een absolute must.

U wordt in de ochtend opgehaald van uw hotel in Phuket of Khao Lak en naar het Khao Sok Nationaal Park gereden. Onderweg is er tijd voor een koffiestop. Uw volgende stop is in Khao Lak, waar u het tsunami museum bezoekt. Khao Lak is een van de zwaarst getroffen gebieden geweest door de tsunami en het heeft een enorm effect gehad op de regio. Het is dan ook niet gek dat juist hier een tsunami museum gebouwd is. Hierin krijgt u meer informatie over tsunami’s, welke waarschuwingssystemen sindsdien ontworpen zijn en uiteraard hoe deze regio erdoor getroffen is. De opbrengsten van dit museum gaan terug naar lokale dorpen in de regio.

Voordat u het Khao Sok Nationaal Park bereikt, stopt u eerst nog bij een mooi uitzichtpunt. Eenmaal in het nationaal park geniet u van een ontspannen Thaise lunch aan de rivier in een junglekamp.

Dan is het tijd om in de kano te stappen. In alle rust vaart u per kano stroomafwaarts over de rivier door Khao Sok Nationaal Park. Houd uw ogen open en geniet van de schitterende flora en fauna en de bijzondere junglegeluiden waarmee u omringd wordt.

Na ruim twee uur varen gaat u weer aan wal. Hier staat uw wagen klaar om u weer terug te brengen naar uw hotel. Aan het einde van de middag arriveert u weer bij uw hotel in Phuket of Khao Lak.

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!

Belangrijk!
Deze excursie wordt op privébasis uitgevoerd.


Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel