Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€82,-

per persoon vanaf

Tour: Het leven aan de Klongs van Bangkok

(T-TH-0015)

Halve privé dagexcursie Bangkok

Leuke pluspunten om te weten

  • Ontdek het échte traditionele Thaise leven per boot
  • Kijk uw ogen uit tijdens het varen over de smalle klongs (kanalen)
  • U vaart met maar liefst 3 verschillende boten
  • Ook geschikt voor familievakantie
Tijdens deze tour ontdekt u per longtail boot het échte traditionele Thaise leven. Vele delen van Bangkok zijn alleen via de klongs (kanalen) bereikbaar. De klongs vormen dan ook de levensader van deze fascinerende stad. Kijk uw ogen uit terwijl de omgeving aan u voorbij trekt.

De excursie begint met een ontspannen tochtje per Express Boat naar het dorp Nonthaburi. Hier maakt u een korte wandeling, waarbij u een lokale markt met vele tropische vruchten bezoekt. Afhankelijk van het seizoen vindt u hier o.a. doerian, rambutan en kokosnoten. Niet veel toeristen komen hier, dus een erg leuke ervaring.

Weer terug bij de pier gaat u aan boord van een longtail boot. Terwijl u door de smalle klongs vaart, ontdekt u hoe de traditionele manier van leven van de Thaise bevolking eruit ziet. De houten huisjes, spelende kinderen en groene plantages waar tropische vruchten worden verbouwd, trekken aan u voorbij.

Na circa een uur wordt het wat spannender. U stapt over in een zogenaamde 'raket boot' (bekend van de James Bond film 'The Man with the Golden Gun') die met hoge snelheid door de vele kanaaltjes manoeuvreert. Deze boottocht brengt bij de meesten het innerlijke kind weer helemaal naar boven. Tenslotte stapt u weer over op een longtailboot voor de tocht terug naar het centrum van Bangkok.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel