Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1352,-

per persoon vanaf

Tour: Grand Tour Zuid-Thailand Deluxe

(T-TH-1019)

11-daagse privé-rondreis (excl. vlucht)

Medewerker Gratis WiFi tijdens jouw privé-rondreis met minibus en chauffeur.
Ontdek bijzondere plekken en deel jouw ervaringen online met je familie, vrienden en kennissen.

Geldig bij vertrek vanaf 1 januari 2019.

Leuke pluspunten om te weten

  • Lokaal dorpje Mahachai
  • Treinmarkt bij Talad Rotfai
  • Authentieke drijvende markt in Amphawa
  • 700 jaar oude Boeddha in Petchaburi
  • Bezoek aan Thaise familie en school
  • Verblijf en activiteiten in Khao Sok
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Reis dwars door het authentieke zuiden van Thailand, aan de ene kant omsloten door de schilderachtige Golf van Thailand en aan de andere kant door de blauwe Andaman zee. Daar tussen in vindt u een traditioneel Thailand, dat nog weinig beïnvloed is door de opkomende moderne beschaving en een zeer afwisselende landschap heeft. Van groene rijstvelden tot uitgestrekte palmolie- en rubberplantages, van ruige jungle in de nationale parken tot gecultiveerde akkertjes rondom de dorpjes. Geniet tijdens deze reis van het uitzicht en leer de beroemde glimlach van de Thai echt kennen. Tijdens deze rondreis verblijft u in deluxe accommodaties.

U bezoekt verschillende markten, dorpjes, komt bij de mensen thuis en bezoekt een lokale school. U zult merken dat de bevolking u altijd vriendelijk tegemoet treedt en u overal verwelkomt. Uiteraard kan tijdens de reis wat cultuur niet ontbreken. In Petchaburi bezoekt u de ruïnes van het paleis van Koning Mongkut en de grottempel van Khao Luang.

Uw bezoek aan het Khao Sok NP vormt het hoogtepunt van de reis. De ervaring om wakker te worden van het gezang van de gibbons, met op de achtergrond de beeldschone natuur en andere jungle geluiden is onvergetelijk! Dit nationale park bestaat uit één van ’s werelds oudste tropische regenwouden en wordt doorkruist door enorme grillige kalkstenen bergtoppen, heldere beekjes en watervallen. U verblijft in unieke en comfortabele tenten en zult verschillende avontuurlijke activiteiten ondernemen.

Uw reis eindigt in een klein paradijs op aarde, de strandbestemming Krabi. Hier kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie of vanaf de luchthaven van Krabi naar uw volgende bestemming vliegen.

Wilt u van nog luxere accommodaties genieten, dan bieden wij deze reis ook als Executive Class reis aan, waarbij u verblijft in heerlijke 5* hotels (waar mogelijk, anders het beste hotel ter plaatse). De prijs en de hotels van de Executive Class reis zijn op aanvraag.
Regenwoud Zuid-Thailand

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel