Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > Gouden driehoek tour > Dag tot dag
Vorige pagina

€479,-

per persoon vanaf

Tour: Gouden Driehoek tour

(T-TH-0018)

3-Daagse tour

Dag 1: Chiang Rai
Het avontuur gaat beginnen! Het vertrek is vanuit de noordelijke hoofdstad Chiang Mai omstreeks 8.00 uur. U wordt gereden naar een klein olifantenkamp, waar u ziet hoe de mahouts de jonge olifanten trainen voor hun toekomstige werkzaamheden in de jungle. Via de grotten van Chiang Dao rijden we naar Tha Ton waar op de top van een berg een groot wit boeddhabeeld staat dat uitkijkt over de vallei. We rijden de bergen uit naar het stadje Tha Ton voor een lunch in een restaurant langs de rivier. Hierna gaan we in oostelijke richting naar het Chinese vluchtelingendorp bij Doi Mae Salong. Bij elke bocht is weer één van de vele historische bezienswaardigheden te zien. Aansluitend gaan we naar de lokale markt en brengen we een bezoek aan een theeplantage waar u de Oolong thee kunt proeven. We brengen korte bezoeken aan de dorpjes van de Akha- en Yaostam en bezoeken hun met riet bedekte hutten. Dit geeft een duidelijk zicht op hun cultuur en eenvoudige wijze van bestaan. We overnachten in het La Luna Resort of gelijkwaardig.

Dag 2: Doi Thung
We vervolgen onze reis naar het Koninklijk project in Doi Tung. Dit project is opgezet door de moeder van de huidige koning om de bergvolkeren te helpen om over te stappen van de opiumproductie naar de verbouwing en handel van groenten en bloemen. U brengt een bezoek aan een prachtige bloementuin en de Doi Tung tempel. Vanuit de tempel heeft u een prachtig uitzicht over de vallei. Dan rijden we via een zelden gebruikte weg een stuk parallel aan de Birmese grens naar het hotel voor de overnachting.

Dag 3: Chiang Mai
Na het ontbijt beginnen we aan de rit naar de plaats Mae Sai, gelegen aan de grens met Birma. Hier brengen we een bezoek aan een levendige markt. U kunt ook de grens oversteken naar Birma om daar een kijkje te nemen. Aansluitend gaan we op pad naar de Gouden Driehoek waar Thailand, Laos en Birma bij elkaar komen. U kunt hier een optionele tour maken naar een eilandje in de rivier. Dat eiland behoort toe aan Laos. De overtocht naar het eilandje gaat per speedboot. Via de oude hoofdstad Chiang Saen rijden we terug richting Chiang Mai. Onderweg maken we nog een stop bij heetwaterbronnen. Bij aankomst in Chiang Mai volgt de transfer naar uw hotel.

Er kunnen maximaal 3 personen in een jeep. Bij een deelname van meer dan 3 personen wordt gereisd per minibus.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel