Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€74,-

per persoon vanaf

Tour: Geuren, kleuren en smaken van Bangkok

(T-TH-0092)

Dagexcursie fietsen en koken in Bangkok

Leuke pluspunten om te weten

  • De ultieme excursie om het echte Bangkok te leren kennen
  • Verken de cultuur en historie van Bangkok per fiets
  • Leer authentieke Thaise gerechten koken tijdens een kookcursus
  • Inclusief foto’s
Deze bijzondere excursie laat je kennismaken met het echte Bangkok. Allereerst maak je een fietstocht door Bangkok waarbij je de cultuur en historie van deze stad leert kennen. Vervolgens neem je deel aan een kookcursus om enkele authentieke Thaise gerechten te leren koken! Een onvergetelijke excursie.

De fietsexcursie laat je kennismaken met enkele historische gebouwen, wijken en tempels. Je gids weet je veel te vertellen over de historie en de cultuur van deze bruisende stad. Al fietsend door de stad en door onbekende plekjes krijg je een veel beter gevoel voor het échte Bangkok.

Na de fietstour heb je even tijd om te relaxen, voordat je naar de lokale markt gaat samen met een Engelssprekende chefkok. De kok geeft uitleg bij de exotische kruiden en ingrediënten en hoe bepaalde combinaties tot typische Thaise smaakexplosies leiden. Samen met de kok haal je hier ook alle benodigde ingrediënten voor je kookcursus.

Vervolgens ga je naar de kookschool waar je onder begeleiding van de kok enkele typische Thaise gerechten zelf zult creëren. Hierna is het natuurlijk tijd om van je eigen creaties te genieten.


Fietsen of koken
Heb je niet een volledige dag de tijd of wil je liever alleen fietsen of alleen een Thaise kookcursus doen? Je kunt deze ook apart boeken. Beide duren een halve dag.

Beleef Bangkok per fiets

Tijdens deze excursie ga je de cultuur en historie van Bangkok verkennen per fiets. Niet alleen maak je kennis met bijzondere plekjes en gebouwen, maar bovenal beleef je de stad veel meer terwijl je ...

Bekijk reis
Tags: Dagexcursies, Cultuur
Vanaf € 33,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Thaise kookcursus Bangkok

Een van de hoogtepunten van Thailand is wel de Thaise keuken. Een ultiem souvenir is dan ook deze Thaise kookcursus, zodat je thuis wanneer je maar wilt je smaakpapillen kunt kietelen met authentieke ...

Bekijk reis
Tags: Dagexcursies
Vanaf € 47,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aanBelangrijk
Deze excursie wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tevens kun je deze excursie inclusief of exclusief retourtransfer boeken. Tijdens het
boekingsproces kun je je keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel