Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€70,-

per persoon vanaf

Tour: Geuren, kleuren en smaken van Bangkok

(T-TH-0092)

Dagexcursie fietsen en koken in Bangkok

Leuke pluspunten om te weten

  • De ultieme excursie om het echte Bangkok te leren kennen
  • Verken de cultuur en historie van Bangkok per fiets
  • Leer authentieke Thaise gerechten koken tijdens een kookcursus
  • Inclusief foto’s
Deze bijzondere excursie laat u kennismaken met het echte Bangkok. Allereerst maakt u een fietstocht door Bangkok waarbij u de cultuur en historie van deze stad leert kennen. Vervolgens neemt u deel aan een kookcursus om enkele authentieke Thaise gerechten te leren koken! Een onvergetelijke excursie.

De fietsexcursie laat u kennismaken met enkele historische gebouwen, wijken en tempels. Uw gids weet u veel te vertellen over de historie en de cultuur van deze bruisende stad. Al fietsend door de stad en door onbekende plekjes krijgt u een veel beter gevoel voor het échte Bangkok.

Na de fietstour heeft u even tijd om te relaxen, voordat u naar de lokale markt gaat samen met een Engelssprekende chefkok. De kok geeft uitleg bij de exotische kruiden en ingrediënten en hoe bepaalde combinaties tot typische Thaise smaakexplosies leiden. Samen met uw kok haalt u hier ook alle benodigde ingrediënten voor uw kookcursus.

Vervolgens gaat u naar de kookschool waar u onder begeleiding van de kok enkele typische Thaise gerechten zelf zult creëren. Hierna is het natuurlijk tijd om van uw eigen creaties te genieten.


Fietsen of koken
Heeft u niet een volledige dag de tijd of wilt u liever alleen fietsen of alleen een Thaise kookcursus doen? U kunt deze ook apart boeken. Beide duren een halve dag.

Beleef Bangkok per fiets

Tijdens deze excursie gaat u de cultuur en historie van Bangkok verkennen per fiets. Niet alleen maakt u kennis met bijzondere plekjes en gebouwen, maar bovenal beleeft u de stad veel meer terwijl u ...

Bekijk reis
Tags: Cultuur, Dagexcursies
Vanaf € 32,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Thaise kookcursus Bangkok

Een van de hoogtepunten van Thailand is wel de Thaise keuken. Een ultiem souvenir is dan ook deze Thaise kookcursus, zodat u thuis wanneer u maar wilt uw smaakpapillen kunt kietelen met authentieke ...

Bekijk reis
Tags: Dagexcursies
Vanaf € 45,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aanBelangrijk
Deze excursie wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tevens kunt u deze excursie inclusief of exclusief retourtransfer boeken. Tijdens het
boekingsproces kunt u uw keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel