Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Fietsen in Chiang Mai (T024)

Dagexcursie


Ervaar de mooie omgeving van Chiang Mai per fiets!

U wordt opgehaald bij uw hotel en naar het beginpunt gebracht, waar de fietsen op u staan te wachten. Dan gaat u op pad. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verkeer want u rijdt over rustige, groene landweggetjes.

U passeert de voormalige hoofdstad van het toenmalige Lanna, waar u tempels en ruïnes ziet die al honderden jaren oud zijn. U bezoekt ook een Chinese tempel en een voormalige kolonie waar leprapatiënten woonden.

Dan is het tijd om een speciale school voor monniken te bezoeken of een basisschool voor kinderen van de lokale bergvolkeren (mits deze scholen geopend zijn). In een lokale pottenbakkerij ziet u hoe met de hand verschillende soorten schalen en potten gemaakt worden.

U fietst langs de mooie Ping rivier en stopt bij een snoepfabriekje. Hier kunt u enkele van de snoepjes proeven die typisch voor Chiang Mai zijn. In een bakkertje ziet u hoe hier bepaalde lokale producten gemaakt worden. Dan is het tijd om op de lokale markt rond te wandelen. Hier zult u deze snoepjes en broodjes ook weer terug zien. Op deze markt kunt u bovendien enkele lokale lekkernijen en fruit proberen.

Een afwisselende excursie waarbij u op uitstekende fietsen van een landelijke omgeving kunt genieten, de lokale sfeer kunt opsnuiven, ziet hoe lokale producten gemaakt worden en heerlijke lokale lekkernijen kunt uitproberen. Een kleine Thaise maaltijd in een lokaal restaurantje is ook inbegrepen.

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!

Belangrijk!
Deze tour wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op
privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kunt u uw keuze aangeven.


Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel