Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > Doi inthanon tour
Vorige pagina

€60,-

per persoon vanaf

Tour: Doi Inthanon tour

(T-TH-0043)

Dagexcursie

Deze tour brengt u naar de hoogste berg van Thailand, de Doi Inthanon, gelegen in het 482km2 grote gelijknamige National Park.

In de ochtend wordt u opgehaald en naar het park gebracht, waar u per auto een klim van totaal 45 kilometer maakt. Vijf kilometer onder de top van de berg stopt u bij twee prachtige pagodes die gebouwd zijn ter gelegenheid van de 60e verjaardag van respectievelijk de koning en de koningin. Vanuit de linker pagode heeft u een prachtig uitzicht. De laatste vijf kilometer rijdt u naar de top (2565 meter) waar een radarstation staat. Hier maakt u een wandeling door prachtig bos met vele mossen, wat een bijzondere sfeer geeft.

Na de lunch maakt u een stop bij een Karendorpje, een van de grootste bergstammen in Thailand afkomstig uit Birma. De leden van de stam zijn gevlucht omdat ze onderdrukt werden door het militaire regime. Ze leven nog behoorlijk primitief in huizen op palen met meestal geen elektriciteit. Ook hebben ze een eigen klederdracht, de ongetrouwde meisjes dragen witte gewaden, de getrouwde vrouwen rode of paarse rokken.

Hierna is het tijd voor de prachtige Vachirathan waterval, waar u eventueel kunt gaan zwemmen. Laat in de middag gaat u terug naar Chiang Mai.
Belangrijk!
Deze tour wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op
privé-basis uitgevoerd. Tijdens het boekingsproces kunt u uw keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel