Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€53,-

per persoon vanaf

Tour: Dinercruise Loy Nava

(T-TH-0071)

Korte cruise Bangkok

Leuke pluspunten om te weten

  • Zie hoe sereen en prachtig verlicht Bangkok vanaf de rivier is
  • Geniet al varende van een heerlijk Thais diner
  • Vaar langs bekende hoogtepunten zoals het Grand Palace en Wat Arun
Bangkok is een bruisende en indrukwekkende stad. Gedurende de dag kun je door de vele straatjes en wijkjes struinen en een variëteit aan bezienswaardigheden bezoeken. ’s Avonds is het moeilijk kiezen uit de grote hoeveelheid restaurants die de stad te bieden heeft. En daar voegen wij nog een keuze aan toe die we ten zeerste aanbevelen: de Loy Nava dinercruise.

Want wat is er leuker dan deze levendige stad van een hele andere kant te zien, namelijk vanaf het water en dan ook nog eens bij nacht? De stad wordt dan namelijk mooi verlicht en lijkt heel sereen gezien vanaf het kalme water.

Je wordt vanaf je hotel in de stad opgehaald en naar de pier gebracht, om aan boord te gaan van de Loy Nava, een omgebouwde traditionele rijstboot. Je wordt verwelkomd en naar je tafel gebracht. Je kunt bij boeking al kiezen of je een Thais traditioneel menu wilt, een Thais vismenu of een Thais vegetarisch menu. Deze Thaise menu’s bestaan uit vele kleine gerechtjes die aan je tafel worden geserveerd. Op deze manier kun je vele heerlijke Thaise gerechtjes proeven.

Geniet van je gezelschap, van het heerlijke Thaise eten, van de traditionele Thaise dansen die tussen de gangen door worden uitgevoerd en uiteraard van het fantastische uitzicht tijdens de cruise.
Belangrijk!
Deze excursie wordt in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel