Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1333,-

per persoon vanaf

Tour: Detox introductieprogramma

(T-TH-4013)

4-daags pakket

Leuke pluspunten om te weten

  • Maak kennis met detoxing: reinig je lichaam en ontstress
  • Inclusief een keur aan behandelingen en massages
  • Op basis van volpension en inclusief drankjes
  • Geniet van de schitterende faciliteiten van het 5* Kamalaya resort
Tijdens dit 4-daagse pakket maak je kennis met detoxing, ideaal als je nog nooit een detox-kuur gedaan heeft. Door middel van zorgvuldig bereide en gebalanceerde maaltijden in combinatie met speciale behandelingen wordt je lichaam van binnen gereinigd. Detoxing helpt je om je gezondheid te verbeteren, rust te vinden en je energie weer op te bouwen.

Je begint met een consult van een detox-adviseur en een lichaamanalyse. Op die manier wordt bepaald hoe detoxing het beste voor jou werkt en kun je je behandelingen gaan indelen over de verschillende dagen. Tussen de behandelingen door kun je uiteraard genieten van de faciliteiten van het schitterende Kamalaya Resort en zo nog meer tot rust komen. Ontspan bijvoorbeeld aan het strand, het zwembad of in de stoomgrot. Neem deel aan allerlei extra activiteiten zoals verschillende fitnessactiviteiten, yoga of meditatie.

Deze dagen zijn helemaal voor jou, om je helemaal op je eigen lichaam en geest te richten. Als je je daar helemaal aan over geeft, zu je zien dat je je na deze 4 dagen helemaal uitgerust voelt en vol nieuwe energie zit.
BELANGRIJK:
Bij dit pakket zijn nog geen overnachtingen in het Kamalaya Koh Samui inbegrepen. Dit dien je wel verplicht bij te boeken. Je vindt dit resort op onze website. Je kunt op deze manier zelf je kamertype kiezen en profiteren van eventuele speciale promoties op de kamerprijs.

Je kunt dit detox pakket verlengen naar 5 dagen. De prijs kun je bij ons opvragen. Bovendien biedt dit resort nog een keur aan andere wellness pakketten. Neem contact met ons op als je hier meer informatie over wilt hebben.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel