Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

De wereld van de olifanten (T020)

Dagexcursie op privébasis vanuit Bangkok


Leuke pluspunten om te weten

  • Hoor de indrukwekkende verhalen over de geredde olifanten
  • Help bij het voeren van de olifanten
  • Plant nieuw voedsel voor de olifanten
  • Zie hoe de olifanten baden en spelen in de rivier
Het olifanten opvanghuis Elephants World is opgericht in 2008. Hier worden olifanten opgevangen die in slechte omstandigheden leefden of niet goed behandeld werden. Ook oude en zieke olifanten worden hier opgevangen. Het doel is de olifanten een rustig en zorgeloos bestaan te geven.

U wordt in de ochtend bij uw hotel in Bangkok opgehaald en in een kleine 3 uur naar Elephants World in Kanchanaburi gereden. Hier ontmoet u de olifanten en hoort u van enkele al het levensverhaal. U helpt bij het bereiden van het eten voor de olifanten en mag ze vervolgens voeren.

Dan is het tijd om zelf te lunchen. Vervolgens helpt u met het planten van nieuw voedsel voor de olifanten, zoals een bananenboompje of suikerriet. Olifanten eten enorm veel en door zelf planten en bomen te blijven bijplanten, zorgt Elephants World dat er voldoende voedsel voor de olifanten beschikbaar blijft.

Tenslotte is het tijd voor een van de leukste onderdelen van de dag. U wandelt met de olifanten naar de rivier waar ze gewassen en geschrobd worden. Als u wilt, mag u hierbij helpen en u zult zien hoe dol de olifanten hierop zijn. Zie hoe ze elkaar kunnen klieren of met elkaar spelen in het water.

Helaas is de tijd gekomen om afscheid te nemen van de olifanten en weer naar Bangkok terug te keren.

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel