Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > Chiang mai jungle trekking > Dag tot dag
Vorige pagina

€86,-

per persoon vanaf

Tour: Chiang Mai Jungle Trekking

(T-TH-0019)

3-Daagse tour

Dag 1: Chiang Mai
's Morgens vroeg vertrek je vanuit Chiang Mai met de bus en ga je op weg naar een klein dorpje. Onderweg maak je een korte stop om bij een lokale markt rond te kijken en extra proviand te kopen. Aangekomen in het dorpje volgt een lunch en na de lunch is het tijd voor een prachtige 3-uur durende trek door de ongerepte natuur en jungle met spectaculaire uitzichten. Het einddoel van deze trekking is een bergdorpje, waar je deze avond zult dineren en overnachten. 's Avonds is er tijd voor verhalen en spellen bij het kampvuur.

Dag 2: Lisu
Na het ontbijt is het tijd voor een trekking. Deze route brengt je door dorpjes van bergstammen waar de gids natuurlijk uitleg zal geven over hun achtergrond en gebruiken. Daarna verder naar een mooie waterval waar je kunt zwemmen en relaxen. Hier zal tevens de lunch plaatsvinden. In de middag volgt een trekking bergafwaarts en bezoek je een vleermuizengrot. Tenslotte vervolg je de route naar het overnachtingskamp. Ook hier zal je gids een overheerlijke maaltijd bereiden. Je hebt tenslotte wat tijd om te zwemmen en te relaxen.

Dag 3: Karen
Na het ontbijt maak je een trekking van circa anderhalf uur, via verschillende bergdorpjes en mooie pauzeplaatsen. Geniet deze laatste dag nog van prachtige vergezichten en de jungle. Je bezoekt een Shan dorpje, waar tevens de lunch wordt genoten. Na de lunch bezoek je een olifantenkamp. Hier leer je meer over deze machtige koning van de jungle. Je ziet hoe ze gevoerd en gewassen worden. Aansluitend word je naar een ander kamp gebracht, vanwaar je met een bamboevlot stroomafwaarts over de Mae Tang rivier vaart. De rivier gaat door een indrukwekkend dichtbegroeide jungle; laat je meevoeren door de geuren en de geluiden... Na een uur varen bereiken we de pier en is het tijd om de natuur vaarwel te zeggen en terug te gaan naar Chiang Mai.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel