Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€33,-

per persoon vanaf

Tour: Beleef Bangkok per fiets

(T-TH-0090)

Halve dagexcursie in Bangkok

Leuke pluspunten om te weten

  • Ontdek de cultuur en historie van Bangkok per fiets
  • Geschikt voor jong en oud
  • Fiets langs hoogtepunten en onbekende plekjes
  • Inclusief foto's gemaakt door de gids tijdens je tour

Fietsen in Bangkok


Tijdens deze excursie ga je de cultuur en historie van Bangkok verkennen per fiets. Niet alleen maak je kennis met bijzondere plekjes en gebouwen, maar bovenal beleef je de stad veel meer terwijl je door het lokale Bangkok fietst.

Deze fascinerende fietsexcursie begint heel toepasselijk met een bezoek aan de voormalige toegangspoort tot Bangkok: het oude grenskantoor. Dit imposante gebouw uit 1890 is mooi aan de rivier gelegen. Hier kwamen vroeger reizigers Bangkok binnen en moesten handelaars die Thailand in en uit gingen hun belastingen betalen.

Vervolgens fiets je door de kleurrijke, bruisende straatjes van de wijk Chinatown. Je gids weet je veel te vertellen over de verschillende culturen die deze wijk vorm hebben gegeven.

Je bezoekt een lokale bloemenmarkt voordat je per veerboot de levensader van Bangkok oversteekt, de machtige Chao Phraya rivier. Je vaart naar de prachtige boeddhistische tempel Wat Arun, ook bekend als de Tempel van de Dageraad. Een ware blikvanger aan de rivier.

Deze tempel is in de historische wijk Thonburi gelegen en hier vervolg je je fietstocht. Je ziet hier het mooie Princess Mother Memorial Park en enkele prachtige voorbeelden van klassieke Thaise tempels.

Na zoveel indrukwekkende cultuur en historie is het nog maar een klein stukje fietsen terug naar het startpunt van de fietstour. Hier heb je de tijd om even rustig te relaxen en na te kletsen met je reisgezelschap onder het genot van een drankje.


Fietsen en koken
Heb je een volle dag tot je beschikking en wil je een unieke excursie? Het is ook mogelijk om deze fietsexcursie met een Thaise kookcursus te combineren!

Geuren, kleuren en smaken van Bangkok

Allereerst maak je een fietstocht door Bangkok waarbij je de cultuur en historie van deze stad leert kennen. Vervolgens neem je deel aan een kookcursus om enkele authentieke Thaise gerechten te leren ...

Bekijk reis
Tags: Dagexcursies
Vanaf € 74,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aanBelangrijk
Deze excursie wordt zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. Tevens kun je deze fietstour inclusief of exclusief retourtransfer boeken. Tijdens het boekingsproces kun je je keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel