Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€89,-

per persoon vanaf

Tour: Bangkok Excursiepakket

(T-TH-0001)

2-daags pakket incl. 3 excursies

Leuke pluspunten om te weten

  • Fietsen van de gebaande paden af in Bangkok
  • Onbekende en verborgen hoekjes van het levendige China Town
  • Dineren in het hoogste gebouw van Bangkok
Ontdek de vele aspecten die Bangkok te bieden heeft! Fietsend door de jungle, wandelend door China Town en al dinerend genieten van een magnifiek uitzicht vanaf de Baiyoke Sky Tower.

Op dag 1: Fietsen in Bangkok / halve dagtour
Een waar avontuur voor jong en oud waarvoor geen bijzondere vaardigheden zijn vereist! Fietsend door straatjes die nauwelijks breed genoeg zijn voor een fiets, rijdend over bruggetjes over de klongs; zo ontdekt u het wáre Bangkok! Drukke boulevards en snelwegen worden vermeden en u rijdt door woongebieden en markten die u anders wellicht nooit zou hebben gezien. U steekt de Chao Phraya rivier over per pontje, waarop uw fiets ook meegaat, om de prachtige Wat Arun te bezoeken.

Onbegrijpelijk dat u nog steeds gewoon door Bangkok aan het fietsen bent! Geen files, geen auto's, geen lawaai en geen winkelcentra. U bezoekt o.a. Chinatown, tempels, de historische wijk Thonburi en fietst door een prachtig groen park. Een ervaren gids begeleidt u en vertelt u over alles wat u tegenkomt.

Op dag 2: Wandelen in Chinatown / halve dagtour
333travel neemt u mee naar de onbekende en verborgen hoekjes van het levendige Chinatown. Steegjes zo nauw, deze kunt u alleen te voet bereiken. Markten met fruit, groente, exotische kruiden, snacks, zeevis en garnalen trekken aan u voorbij. Middenin de steeg roerbakt oma de Chinese kool, asperges en u ziet het goed: kouseband.

Een waar feest voor fotografen!

op dag 2: Baiyoke Sky Dinner
De Baiyoke Toren is het hoogste gebouw van Bangkok. Eerst gaat u met de glazen lift in slechts een minuut naar de 78e verdieping, waar u kunt genieten van een geweldig buffetdiner met meer dan 80 soorten uit de Thaise, Chinese, Japanse en internationale keuken. Hierna kunt u naar het ronddraaiend terras op de 86e verdieping, gelegen op een hoogte van 300 meter. Hier kunt u genieten van een subliem uitzicht.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel