Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€98,-

per persoon vanaf

Tour: Bangkok Excursiepakket

(T-TH-0001)

2-daags pakket incl. 3 excursies

Leuke pluspunten om te weten

  • Fietsen van de gebaande paden in Bangkok
  • Wandelen in het levendige China Town met vele verborgen plekjes
  • Dineren in het hoogste gebouw van Bangkok
Ontdek de vele aspecten die Bangkok te bieden heeft! Fietsen door een ware metropool, wandelen door China Town en dineren onder het genot van een magnifiek uitzicht over de stad vanaf de Baiyoke Sky Tower.

Op dag 1: Fietsen in Bangkok / halve dagtour
Een waar avontuur voor jong en oud waarvoor geen bijzondere vaardigheden zijn vereist! Fietsend door straatjes die nauwelijks breed genoeg zijn voor een fiets, rijdend over bruggetjes over de klongs; zo ontdek je het wáre Bangkok! Drukke boulevards en snelwegen worden vermeden en je rijdt door woongebieden en markten die je anders wellicht nooit zou hebben gezien.

Onbegrijpelijk dat je nog steeds gewoon door Bangkok aan het fietsen bent! Geen files, geen auto's, geen lawaai en geen winkelcentra. Je bezoekt o.a. Chinatown, tempels, de historische wijk Thonburi en de mooie Wat Arun. Een ervaren gids begeleidt je en vertelt je over alles wat je tegenkomt.

Op dag 2: Wandelen in Chinatown / halve dagtour
333travel neemt je mee naar de onbekende en verborgen plekjes van het levendige Chinatown. Steegjes zo nauw; deze kun je alleen te voet bereiken. Markten met fruit, groente, exotische kruiden, snacks, zeevis en garnalen trekken aan je voorbij. Middenin de steeg roerbakt oma de Chinese kool, asperges en je ziet het goed: kouseband.

Een waar feest voor fotografen!

Op dag 2: Baiyoke Sky Dinner
De Baiyoke Toren is het op één na hoogste gebouw van Bangkok. Eerst ga je met de glazen lift in slechts een minuut naar de 78e verdieping, waar je kunt genieten van een buffetdiner met meer dan 80 gerechten uit de Thaise, Chinese, Japanse en internationale keuken. Hierna kun je naar het ronddraaiend terras op de 86e verdieping, gelegen op een hoogte van 300 meter. Hier kun je genieten van een subliem uitzicht.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel