Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Thailand > Avontuurlijk thailand > Dag tot dag
Vorige pagina

€662,-

per persoon vanaf

Tour: Avontuurlijk Thailand

(T-TH-1009)

5-daagse privé-tour Thailand (excl. vlucht)

Dag 1: Bangkok
Na aankomst op de luchthaven van Bangkok vindt de transfer naar het Eastin Hotel Makkasan Bangkok plaats, middenin het winkelhart van Bangkok gelegen. In dit uitstekende hotel zijn de kamers met airconditioning van alle gemakken voorzien en u kunt er gebruik maken van het buitenzwembad. Deze dag kunt u vrij besteden om kennis te maken met veelzijdig Bangkok.

Dag 2: Bangkok
Vandaag gaat u, na het ontbijt, op de traditionele Thaise manier in lokale vervoersmiddelen Bangkok ontdekken. Vanaf het hotel loopt u naar de rivier waar de riviertaxi u verder zal vervoeren naar de tempel Wat Saket. Deze tempel in het district Pom Prap Sattru dateert nog uit het tijdperk van Ayutthaya, het Thais koninkrijk dat van 1350 tot 1767 bestond. Na dit bezoek stapt u in de tuk-tuk die u bij de Chao Praya rivier afzet. Hiervandaan reist u per longtailboot naar Thonburi waar u een van de locale tempels zult bezoeken. Het avontuur gaat verder door de smalle straatjes van India- en Chinatown waar u tussen alle impressies door kunt genieten van een smakelijke Thaise lunch. U vaart een stukje terug over de Chao Praya rivier en neemt de Skytrain terug naar het centrum van Bangkok.

Dag 3: Bangkok - Khao Yai
Vandaag reist u na het ontbijt naar het Khao Yai National Park, het grootste natuurpark van Thailand. U maakt een wandeling door de onaangetaste jungle waar u een geweldige indruk krijgt van de mooiste planten, bloemen en dieren die er leven. U heeft er zelfs kans wilde dieren zoals olifanten en tijgers te zien in hun natuurlijke leefomgeving. Tijdens de lunch in een uitkijktoren heeft u een prachtig uitzicht over het open gebied. Hierna bezoekt u een van de grootse watervallen van het Khao Yai National Park: Haew Suwat. Bij deze paradijselijke waterval zijn delen van de film “The Beach” met Leonardo Dicaprio opgenomen. Hier kunt u heerlijk relaxen en een verfrissende duik nemen. Nadat u bent uitgerust gaat u richting Khao Kiaw, het hoogste punt van het park, 1188 meter boven de zeespiegel. Hier geniet u van de prachtige zonsondergang.

Dag 4: Khao Yai
Na het ontbijt maakt u een ongeveer drie uur durende trek door het prachtige natuurgebied van het Khao Yai National Park. Onderweg ziet u prachtige dieren in de pure natuur. Na de lunch die weer zal plaatsvinden in de uitkijktoren met prachtig uitzicht, wordt u naar de vleermuizengrot gebracht. Hier ziet u meer dan een miljoen vleermuizen tegelijkertijd de grot verlaten opzoek naar insecten voor hun avondmaal. Deze indrukwekkende verschijning duurt ongeveer een half uur. U komt rond half acht ’s avonds weer aan in het resort.

Dag 5: Khao Yai - Grens Cambodja/Bangkok
Vandaag vertrekt u al vroeg in de morgen richting de Cambodjaanse grens. Gedeeltelijk reist u vandaag via de Culturele Khmer Route, ook wel Dharmasala route genoemd. Onderweg bezoekt u een van de meest indrukwekkende Khmer Ruines; Phanom Rung. Na dit bezoek en de lunch vervolgt u uw reis naar de grens van Cambodja of keert u terug naar Bangkok.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel