Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€87,-

per persoon vanaf

Tour: Authentiek Thailand

(T-TH-0002)

Dagexcursie

Leuke pluspunten om te weten

  • Indrukwekkende treinrit naar Mahachai
  • Thailands grootste vis- en specerijenmarkt
  • Rit per riksja door het oude plaatsje Tha Salong
  • Unieke boottocht over de Tha Chin Rivier
Deze tour brengt je naar het minst bezochte vissersdorp in Thailand. De trein vertrekt vanaf een klein stationnetje aan de westkant van de Chao Praya Rivier. Wanneer de trein vertrekt, rijd je bijna door de huiskamers en keukens van de lokale mensen. Onderweg zie je de hoge gebouwen van Bangkok kleiner en kleiner worden, totdat je omgeven wordt door rijstvelden en huizen op palen. De 3e klasse trein met houten banken brengt je als een van de weinige toeristen naar Mahachai. Geniet van de mooie vergezichten en de vrolijke Thaise mensen.

Eenmaal aangekomen in Mahachai bezoek je Thailands grootste vis- en specerijenmarkt. Dan vertrek je naar de pier voor een unieke boottocht over de Tha Chin Rivier richting de Golf van Thailand. Zie hoe Thaise vissers leven in hun huizen langs het kanaal, waar ze ook hun netten en boten repareren. De kleurrijke vissersboten, in ieder formaat, varen langs je heen.

Met een originele samlor (riksja) wordt de excursie verder voortgezet. Je beleeft een verbazende rit door het oude plaatsje Tha Salong. Overal zie je kleine familiebedrijfjes, waar mensen drukdoende zijn met het verwerken van garnalen, vissen en kreeften tot pasta, een Thaise delicatesse.

De lunch vindt plaats in een lokaal restaurant naast de markt, gelegen aan de rivier. Dan is het weer tijd om terug te gaan naar Mahachai om vervolgens met de trein af te reizen richting Bangkok. Vanaf het station volgt een transfer naar je hotel in Bangkok.
Belangrijk!
Deze excursie wordt op zaterdag en dinsdag zowel in kleine internationale groepjes (Seat in Coach) als op privé-basis uitgevoerd. De overige dagen is de tour altijd op privé-basis. Tijdens het boekingsproces kun je je keuze aangeven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel