Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Sri lanka > Theeplantages van sri lanka > Dag tot dag
Vorige pagina

Tour: Theeplantages van Sri Lanka

(T-LK-0214)

4 daagse privé tour Sri Lanka

Dag 1: Kandy - Nuwara Eliya
Vandaag staat er een prachtige route op uw programma. Via een indrukwekkend berglandschap met aan weerszijden theeplantages reist u naar het op 1800 meter hoogte gelegen Nuwara Eliya Onderweg kunt u een theeplantage en theefabriek bezoeken en de beroemdste thee van de wereld proeven. In Nuwara Eliya, letterlijk vertaald de ‘Stad van het licht”, is het vrijwel het hele jaar door koel. Tijdens een wandeling door het plaatsje zult u de typische Engelse stijl terug zien, in de vorm van bijvoorbeeld een heuse Engelse telefooncel en postkantoor U verblijft 2 nachten in Nuwara Eliya.

Dag 2: Nuwara Eliya
Vandaag kunt u genieten van deze mooie omgeving.
Na het ontbijt vertrekt u naar de beroemde Horton Plains en maak een schitterende wandeling naar de watervallen van Baker’s Falls en de steile 700 m diepte van: World’s End. Hier treft u één van de mooiste panorama’s van Sri Lanka aan. In de middag kunt u heerlijk ontspannen bij het hotel of bijvoorbeeld gaan genieten van een high tea in Nuwara Eliya.

Dag 3: Nuwara Eliya - Bandarawela
U maakt vandaag een bijzondere treinreis vanuit Nanu Oya, waarbij u afzakt naar het zuiden. De omgeving is smaragd groen en weelderig. Bandarawela ligt in een heuvelachtige omging omringd door bergen en heeft een zichtbaar aanwezig koloniaal verleden. Bij aankomst wordt u opgewacht door uw chauffeur, die u naar uw hotel brengt.

Dag 4: Bandarawela
Na het ontbijt eindigt uw tour. U kunt er voor kiezen terug te rijden naar de kust of uw reis te vervolgen met de 2-daagse tour Luipaarden & Olifanten van Yala National Park.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel