Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Sri lanka > Theeplantages van sri lanka > Dag tot dag
Vorige pagina

Tour: Theeplantages van Sri Lanka

(T-LK-0214)

4 daagse privé tour Sri Lanka

Dag 1: Kandy - Nuwara Eliya
Vandaag staat er een prachtige route op je programma. Via een indrukwekkend berglandschap met aan weerszijden theeplantages reis je naar het op 1800 meter hoogte gelegen Nuwara Eliya. Onderweg kun je een theeplantage en theefabriek bezoeken en de beroemdste thee van de wereld proeven. In Nuwara Eliya, letterlijk vertaald de ‘Stad van het licht”, is het vrijwel het hele jaar door koel. Tijdens een wandeling door het plaatsje zul je de typische Engelse stijl terug zien, in de vorm van bijvoorbeeld een heuse Engelse telefooncel en postkantoor. Je verblijft 2 nachten in Nuwara Eliya.

Dag 2: Nuwara Eliya
Vandaag kun je genieten van deze mooie omgeving. Na het ontbijt vertrek je naar de beroemde Horton Plains en maak je een schitterende wandeling naar de watervallen van Baker’s Falls en de steile 700 m diepte van: World’s End. Hier tref je één van de mooiste panorama’s van Sri Lanka aan. In de middag kun je heerlijk ontspannen bij het hotel of bijvoorbeeld gaan genieten van een bijzondere high tea in Nuwara Eliya.

Dag 3: Nuwara Eliya - Bandarawela
Je maakt vandaag een bijzondere treinreis vanuit Nanu Oya, waarbij je afzakt naar het zuiden. De omgeving is smaragd groen en weelderig. Bandarawela ligt in een heuvelachtige omging omringd door bergen en heeft een zichtbaar aanwezig koloniaal verleden. Bij aankomst word je opgewacht door je chauffeur, die je naar je hotel brengt.

Dag 4: Bandarawela
Na het ontbijt eindigt je tour. Je kunt er voor kiezen terug te rijden naar de kust of je reis te vervolgen met de 2-daagse tour Luipaarden & Olifanten van Yala National Park.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel