Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Theeplantages en Watervallen (T5205)

3-daagse privé tour Sri Lanka


Theeplantages en Watervallen

Dag 1: Colombo - Nuwara Eliya
Vanaf de luchthaven van Colombo of Colombo wordt u opgehaald voor door uw chauffeur voor uw 3-daagse tour en reist u het binnenland in richting het hooggelegen Nuwara Eliya. Onderweg kunt u een theeplantage en theefabriek bezoeken en de beroemdste thee van de wereld proeven. In Nuwara Eliya, letterlijk vertaald de ‘Stad van het licht&rdquo, is het vrijwel het gehele jaar door koel en soms zelfs koud. Tijdens een wandeling door het plaatsje zult u de typisch Engelse stijl terug zien. Om de Engelse traditie in eren te houden heeft u vanmiddag en high tea op het programma staan.

Dag 2: Nuwara Eliya- Beragala
Vandaag staat er een bijzondere lokale treinreis op het programma. Het landschap onderweg is betoverend mooi. De trein rijdt dwars door heuvelachtig gebied met watervallen en theeplantages en brengt u tot Ella. Hier staat de chauffeur weer op u te wachten om verder te rijden naar Beragala.
U reist verder naar het zuiden. De natuur veranderd om u heen naar tropische vegetatie en overal bloemen. Ook de temperatuur loopt langzaam op. Via bochtige wegen dwars door de bergen en langs watervallen, daalt u af naar de jungle rondom Ella. Rond lunchtijd komt u bij uw accommodatie in Beragala. Een kleine oase met een prachtig uitzicht op de omgeving. Als u vandaag even de benen wilt strekken, dan is een kleine trekking van een 1,5 uur naar de watervallen, zeker een aanrader! Als de nacht valt, wordt u getrakteerd op een schitterende sterrenhemel.

Dag 3: Vertrek Beragala
Na het ontbijt keert u terug naar Colombo of uw volgende bestemming.


Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel