Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Sri lanka > Mahoora kampeer safari in yala np > Dag tot dag
Vorige pagina

Tour: Mahoora Kampeer Safari in Yala NP

(T-LK-4210)

2-daagse privé tour Sri Lanka

Dag 1: Aankomst Yala National Park
Uw chauffeur brengt u naar de ingang van het Yala National Park, waar u wordt opgehaald door een chauffeur van het Mahoora Tented Safari Camp. Bij aankomst wordt u welkom geheten door het team. Nadat u naar uw luxe tent bent gebracht, wacht u een heerlijke lunch in de buitenlucht.

Na de lunch kunt u een mooie wandeling in de omgeving maken of heerlijk luieren rondom uw tent en genieten van de betoverend mooie omgeving en de vele dieren geluiden die vanuit het kamp te horen zijn.

In de namiddag, als de zon minder warm is en de dieren tot leven komen maakt u een adembenemend mooie game drive per jeep. De kans is zeer groot dat u kuddes olifanten ziet en ander wild en wellicht ook luipaarden. Daar u op één van de beste plekken ter wereld bent om de luipaard te spotten! Na zonsondergang keert u terug naar het kamp, waar de duisternis van de Sri Lankaanse nacht valt.

Het kamp wordt verlicht door fakkels en een groot kampvuur. De kok van het kamp zal u verrassen met een heerlijke maaltijd onder de sterrenhemel. In de Mahoora Jungle Bar kunt u genieten van een drankje. Liggend in uw tent hoort u nog een kakofonie van dierengeluiden voordat u in slaap valt.

Dag 2: Yala National Park -vertrek
De ochtend begint vroeg in de jungle. U begint de dag met een ochtend wildlife safari. Onderweg krijgt u een picknick mand mee met het ontbijt en worden er warme en koude dranken geserveerd. Terug in het kamp eindigt uw safari avontuur en vertrekt u weer naar uw volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel