Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Sri lanka > Mahoora kampeer safari in yala np > Dag tot dag
Vorige pagina

€339,-

per persoon vanaf

Tour: Mahoora Kampeer Safari in Yala NP

(T-LK-4210)

2-daagse privé tour Sri Lanka

Dag 1: Aankomst Yala National Park
Je chauffeur brengt je naar de ingang van het Yala National Park, waar je wordt opgehaald door een chauffeur van het Mahoora Tented Safari Camp. Bij aankomst word je welkom geheten door het team. Nadat je naar je luxe tent bent gebracht, wacht je een heerlijke lunch in de buitenlucht.

Na de lunch kun je een mooie wandeling in de omgeving maken of heerlijk luieren rondom je tent en genieten van de betoverend mooie omgeving en de vele dieren geluiden die vanuit het kamp te horen zijn.

In de namiddag, als de zon minder warm is en de dieren tot leven komen maak je een adembenemend mooie game drive per jeep. De kans is zeer groot dat je kuddes olifanten ziet en ander wild en wellicht ook luipaarden. Daar je op één van de beste plekken ter wereld bent om de luipaard te spotten! Na zonsondergang keer je terug naar het kamp, waar de duisternis van de Sri Lankaanse nacht valt.

Het kamp wordt verlicht door fakkels en een groot kampvuur. De kok van het kamp zal je verrassen met een heerlijke maaltijd onder de sterrenhemel. In de Mahoora Jungle Bar kun je genieten van een drankje. Liggend in je tent hoor je nog een kakofonie van dierengeluiden voordat je in slaap valt.

Dag 2: Yala National Park -vertrek
De ochtend begint vroeg in de jungle. je begint de dag met een ochtend wildlife safari Onderweg krijg je een picknick mand mee met het ontbijt en worden er warme en koude dranken geserveerd. Terug in het kamp eindigt je safari avontuur en vertrek je weer naar je volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel