Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€339,-

per persoon vanaf

Tour: Mahoora Kampeer Safari in Yala NP

(T-LK-4210)

2-daagse privé tour Sri Lanka

Leuke pluspunten om te weten

  • Overnachting in luxe safari tent
  • Veel kans op wild life
  • Adembenemende ligging

Mahoora Tented Safari Camp

bied je de ultieme ervaring als je op zoek bent naar avontuur in een adembenemend mooie jungle en wilt overnachten in een luxe Safari Tent.

Kamperen in het Yala National Park


Het Mahoora Tented Safari Camp is gelegen in Yala National Park. Game drives per open jeep in dit nationaal park is een ongeëvenaarde ervaring in Azië. Yala National park is bovendien één van de beste plekken ter wereld om een luipaard te spotten. Verder zijn er vele olifanten, lippenberen, herten, krokodillen en vele andere soorten zoogdieren en een verscheidenheid aan inheemse en trekvogels. De kustlijn vormt ook een belangrijke broedplaats voor zeeschildpadden. Ervaar een onvergetelijke kampeer safari in Sri Lanka.

's Avonds dineer je onder de sterrenhemel en is het kamp verlicht met kampvuur en fakkels. Het Eco team weet alles van de flora en fauna van de omgeving en zijn bovendien bijzonder service verlenend en zullen je met een warm welkom onthalen.

Mahoora Camp


Tijdens je verblijf in het Mahoora Camp zijn al je maaltijden inbegrepen en maak je een middag en een ochtend safari om wildlife te spotten.
Je kunt kiezen uit 2 soorten tenten.

Standard Tent
De tenten zijn volledig ingericht. Bedden met comfortabele matrassen en kussens, beddengoed, handdoeken, zaklampen en parasol. Sanitaire voorzieningen bestaan uit een toilet en douche met koud water. Gebotteld water bij aankomst is voorzien in de tent. Er is geen elektriciteit in de tent

Premium Tent
De tenten zijn ruimer dan de Standaard tent en heeft bovendien een zithoek buiten voor de tent.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel