Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Tour: Mahoora Kampeer Safari in Yala NP

(T-LK-4210)

2-daagse privé tour Sri Lanka

Leuke pluspunten om te weten

  • Overnachting in luxe safari tent
  • Veel kans op wild life
  • Adembenemende ligging
Mahoora Tented Safari Camp biedt u de ultieme ervaring als u op zoek bent naar avontuur in een adembenemend mooie jungle en wilt overnachten in een luxe Safari Tent.

Het Mahoora Tented Safari Camp is gelegen in Yala National Park. Game drives per open jeep in dit nationaal park is een ongeëvenaarde ervaring in Azië. Yala National park is bovendien één van de beste plekken ter wereld om de luipaard te spotten. Verder zijn er vele olifanten, lippenberen, herten, krokodillen en vele andere soorten zoogdieren en een verscheidenheid aan inheemse en trekvogels. De kustlijn vormt ook een belangrijke broedplaats voor zeeschildpadden. Ervaar een onvergetelijke kampeer safari in Sri Lanka.

's Avonds dineert u onder de sterrenhemel en is het kamp verlicht met kampvuur en fakkels. Het Ecoteam weet alles van de flora en fauna van de omgeving en zijn bovendien bijzonder service verlenend en zal u met een warm welkom onthalen.

Tijdens uw verblijf in het Mahoora Camp zijn al uw maaltijden inbegrepen en maakt u een namiddag en een ochtend safari om wildlife te spotten.
U kunt kiezen uit 2 soorten tenten.

Standard Tent
De tenten zijn volledig ingericht. Bedden met comfortabele matrassen en kussens, beddengoed, handdoeken, zaklampen en parasol. Sanitaire voorzieningen bestaan uit een toilet en douche met koud water. Gebotteld water bij aankomst is voorzien in de tent. Er is geen elektriciteit in de tent

Premium Tent
De tenten zijn ruimer dan de Standaard tent en heeft bovendien een zithoek buiten voor de tent.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel