Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1849,-

per persoon vanaf

Tour: Verborgen Plekjes van Sri Lanka

(T-LK-1213)

14-daagse privé reis Sri Lanka

Medewerker Gratis WiFi tijdens jouw privé-rondreis met minibus en chauffeur.
Ontdek bijzondere plekken en deel jouw ervaringen online met je familie, vrienden en kennissen.

Geldig bij vertrek vanaf 1 november 2018.

Leuke pluspunten om te weten

  • Verblijf in Kalpitiya, de dolfijnenkust van Sri Lanka
  • Game Drive in Wilpattu National Park
  • 1 overnachting in safari tent in Wilpattu National Park
  • Treinreis naar Jaffna
  • Verblijf aan de prachtige witte stranden van de Oostkust
  • Een jungle overnachting bij Ella
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Ontdek de beeldschone natuur, mooie wildparken, goed bewaarde historie, heerlijke temperatuur en prachtige stranden van Sri Lanka. U reist naar het onbekendere noorden en oosten van Sri Lanka, waar traditie en natuur nog overduidelijk zijn oorspronkelijke karakter toont. Tijdens deze individuele rondreis door Sri Lanka zult u zien dat het eiland niet voor niets de parel van de Indische Oceaan wordt genoemd.

Bij aankomst in Colombo kunt u eerst een dag bijkomen in Negombo. Een vissersplaats aan het strand. Vervolgens verblijft u 2 dagen aan de dolfijnkust bij Kalpitiya. Pet boot vaart u vervolgens de lagune over waar uw avontuur begint in het Wilpattu National Park. Het grootste én het oudste nationale Park in Sri Lanka. Het is nog zeer ongerept en niet bekend bij het grotere publiek. Hier maakt u een game drive op zoek naar luipaarden, lipberen en olifanten. U overnacht in een safari tent en dineert onder een sterrenhemel.

Per fiets ontdekt u de eeuwenoude koningsstad Anuradhapura. U reist per trein naar Jaffna, de hoofdstad van de Tamils. Jarenlang is Jaffna onbereikbaar geweest daar de stad het bolwerk was van de beruchte Tamil Tijgers. Inmiddels is Jaffna weer goed te bereiken, al zult u nog weinig andere toeristen tegen komen, wat dit gebied alleen maar interessanter maakt.

De reis brengt u verder naar de oostkust. De stranden zijn hier schitterend en tussen juni en september kunt u hier prachtig duiken en walvissen spotten. Ervaar ook de traditionele Sri Lankaanse keuken tijdens de leuke excursie Fish & Cook in Batticaloa. Via de jungle van Ella keert u terug naar de westkust. Een unieke reis waarbij u de niet gebaande paden van Sri Lanka beleeft.

Tijdens deze prachtige individuele rondreis heeft u een Engelssprekende chauffeur en verblijft u in uitstekende hotels.
Treinreis door Sri Lanka

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel