Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Sri lanka > De ongerepte oostkust van sri lanka > Dag tot dag
Vorige pagina

€355,-

per persoon vanaf

Tour: De Ongerepte Oostkust van Sri Lanka

(T-LK-4208)

4-daagse privé tour Sri Lanka

Dag 1: Kandy -Trincomalee
Na het ontbijt vertrek je naar de oostkust van Sri Lanka. De tocht zal circa 3 uur duren.
Aangekomen in je mooie 3* resort aan het strand kun je gaan genieten van prachtige baaien, mooie witte stranden en koraalriffen. Of je nu wilt duiken in de exotische oceaan met felgekleurde vissen, walvissen wilt spotten of heerlijk in de zon onder palmbomen wilt zonnebaden, bij Trincomalee ben je op de juiste plek voor een onvergetelijke ervaring. Diner is inbegrepen.

Dag 2: Pigeon Island
Boottocht naar Pigeon Island. Hier kun je prachtig duiken of snorkelen. In de middag terug naar het hotel waar je kunt gaan zwemmen of een optionele Ayurveda behandeling kunt nemen.

Dag 3: Trincomalee
Vrije dag om te genieten van het strand. Als je culturele uitstapjes wilt maken dan zijn de religieuze en historische heetwaterbronnen van Kanniyai en de Hindoe tempel van Koneswaram een goed idee. Het is ook leuk om de havenstad Tricomalee te bezoeken en een historische wandeling te maken langs zijn koloniaal verleden en bezoek het legendarische VOC Fort Frederik. Traditioneel zijn de walvissen altijd in de zomermaanden (juni t/m september) gesignaleerd rondom Trincomalee, maar recentelijk worden de walvissen vaker in december gezien volgens lokale vissers.

Dag 4: Vertrek Trincomalee
Na het ontbijt einde van de tour. Wij kunnen voor je de transfer regelen naar Kand of andere bestemming van je keuze.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel