Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€22,-

per persoon vanaf

Tour: Wandelen in Gardens by the Bay

(T-SG-0611)

Dagexcursie

Leuke pluspunten om te weten

  • Eindeloze wandelroutes
  • Duizenden planten van over de hele wereld
  • Singapore superbomen
  • Kunstmatig nevelwoud en Flower Dome
Dat Singapore op het gebied van technologie, high-tech snufjes en handel voorop loopt, dat weet iedereen. Dat ze echter ook één van de meest innovatieve steden zijn op het gebied van bouwwerken, dat laat de stad zien met bijzondere Gardens by the Bay project. Op minder dan 5 minuten lopen van de Marina Bay vindt u in totaal 3 imposante tuinen, met in totaal meer van 100 ha aan oppervlakte. U kunt er heerlijk rondwandelen en vele duizenden plantensoorten zien.

In de Bay East Garden vindt u o.a. een 2 km lange wandelroute langs de baai en diverse paviljoens met vele exotische plantensoorten. Bay South is de grootste tuin en hier vindt u dan ook de grotere projecten.

De superbomen van Gardens by the Bay zijn eigenlijk torens van beton en staaldraad, tussen de 25 en 50 m hoog, waar binnenin planten van over de hele wereld groeien. De planten zullen de bomen geleidelijk aan helemaal overgroeien, zodat het net echte bomen gaan lijken. De bomen vangen hun eigen regenwater op en genereren zonne-energie. Twee van de enorme structuren worden onderling verbonden door een 128 m lange hangbrug, genaamd OCBC Skyway. Hier wandelt u op zo’n 22 m hoogte door deze bijzondere tuin wandelen en genieten van het uitzicht op hoogte over de tuinen en de Marina Bay. Iedere avond, na zonsondergang, wordt er hier ook een spectaculaire lichtshow gegeven die de OCBC Garden Rhapsody heet.

In de Bay South Garden vindt u ook 2 grote hallen. De ene is de speciale Flower Dome, waar een koel en droog klimaat wordt nagebootst. Hier vindt u bloemen en planten die oorspronkelijk uit gebieden zoals de Mediterrane, Zuid-Afrika of California komen. In de 2e hal wandelt u door een tropisch nevelwoud met al haar bijzondere planten.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel