Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€403,-

per persoon vanaf

Tour: Stopover Singapore in style

(T-SG-0620)

3-daagse privé tour

Skyline Marina Bay Singapore in de nacht

Leuke pluspunten om te weten

  • Sunset cocktail vanaf het dak van Marina Bay Sands
  • Weergaloos uitzicht over de skyline van Singapore
  • Boottochtje by night langs de verlichte kades en gebouwen
  • Spectaculaire lasershow bij Gardens by the Bay
  • Incl. trendy accommodatie naar keuze

Singapore is voor velen het shoppingparadijs van Azië en de top op het gebied van technologie, hightech snufjes en handel. Het is één van de meest innovatieve steden en je zult je er zeker nooit hoeven vervelen. Ga heerlijk flaneren langs de luxe winkels op Orchard Road of breng een bezoek aan de imposante botanische tuin. Een dagje strand kun je op Sentosa Island inplannen en de meer traditionele kant van de stad vind je terug in Chinatown of Little India.

Je accommodatie bevindt zich in of vlakbij het moderne Marina Bay gedeelte, waar o.a. de beroemde skyline van Singapore en het architectonische hoogstandje van het Marina Bay Sands te bewonderen zijn. Dit is ook de locatie waar Singapore’s Formule 1 avondrace werd gehouden. Je hebt de keuze uit 3 hotels: Marina Mandarin Hotel, South Beach Hotel of Fullerton Bay Hotel.

Uiteraard zul je tijdens deze privé tour Singapore de hippe kant van de stad gaan ontdekken. Vanaf Clarke Quay maak je een ontspannen boottocht door de stad, waarna je voor sunset cocktails in het razend populaire CÉ LA VI Restaurant & Sky Bar wordt verwacht. Dit is de bar die bovenop het Marina Bay Sands gebouw ligt. Nippend van een heerlijk drankje kijk je uit over de stad met haar imposante skyline, terwijl het duister langzaam inzet. Aansluitend wandel je vanaf het Marina Bay Sands naar de bijzondere Gardens by the Bay, waar iedere avond, na zonsondergang, een spectaculaire lichtshow gegeven die de OCBC Garden Rhapsody heet.


Uitzicht over Singapore vanaf de Singapore Flyer

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel