Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Nepal

Bouwstenen Nepal


333travel heeft in Nepal een groot aanbod van dagtours, dag excursies, meerdaagse tours en avontuurlijke trekkings. Uw eigen reis kunt u doormiddel van deze bouwstenen gemakkelijk samenstellen. Wilt u 2 weken, 17 dagen of 3 weken op reis door Nepal, met de bouwstenen van 333travel is alles mogelijk.

Medewerker"Een geweldig land waarbij je absoluut een trekking moet doen van een paar dagen. Je bent omringd door de majestueuze Himalaya en ervaart de pure schoonheid van de natuur!"

Manon Leewis, uw persoonlijke Nepal specialist.

Filter hier de gevonden reizenPlaats
Kenmerken

(5 bouwstenen gevonden)
Nepal Highlights
Nepal Highlights

14-daagse privé tour Nepal (excl. vlucht)

Nepal is ongetwijfeld één van de meest magische landen van Azië. Tijdens deze reis bezoekt u o.a. Kathmandu en de koningssteden Bhaktapur en Patan. Maar ook Phokara, het tropische Chitwan National Park... Vanaf € 1595 p.p.
Stadstour Kathmandu
Stadstour Kathmandu

Dagtour Nepal

Tijdens deze stadstour door Kathmandu bezoekt u de tempel van Pushapatinath, het belangrijkste heiligdom van Nepal, gewijd aan de Hindoe god Shiva. Vervolgens bezoekt u ook de Stupa van Bodnath en de... Vanaf € 99 p.p.
Koningssteden Patan en Bhaktapur
Koningssteden Patan en Bhaktapur

Dagtour Nepal

In de schitterende Kathmandu vallei liggen drie oude koningssteden, waarvan Kathmandu de bekendste is en een zeer populaire bestemming onder toeristen. In dezelfde vallei, maar veel minder bekend... Vanaf € 97 p.p.
Trekking in Nepal
Trekking in Nepal

4-daagse privé tour Nepal

Voor de sportieve en avontuurlijk ingestelde reiziger heeft Nepal nogal wat te bieden. Deze spectaculaire 4-daagse trek biedt u panoramische vergezichten over bergpassen en watervallen. Vanaf € 778 p.p.
Pokhara aan het Phewa meer
Pokhara aan het Phewa meer

Dagtour Nepal

Pokhara is na Kathmandu het populairste toeristenoord van Nepal. Het lieflijke plaatsje is gelegen aan het schitterende Phewa meer en wordt omringd door prachtige bergen, waarvan enkele tot de hoogste pieken... Vanaf € 110 p.p.
Meer resultaten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel