Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Nepal > Trekking in nepal
Vorige pagina

€695,-

per persoon vanaf

Tour: Trekking in Nepal

(T-NP-0705)

4-daagse privé tour Nepal

Leuke pluspunten om te weten

  • Afwisselend landschap met panoramische vergezichten
  • Besneeuwde bergketens van het Annapurna massief
  • Ook geschikt voor beginnende bergwandelaar
Voor de sportieve en avontuurlijk ingestelde reiziger heeft Nepal nogal wat te bieden. Deze spectaculaire 4-daagse trek biedt u panoramische vergezichten over bergpassen en watervallen. U overnacht in eenvoudige lodges en wordt wakker met een majestueus uitzicht op de besneeuwde bergketens van het Annapurna massief. Alle maaltijden zijn inbegrepen.

Het landschap langs de route is zeer afwisselend: uitgestrekte rijstterrassen, authentieke dorpjes, rododendronbossen en spectaculaire uitzichten op de besneeuwde bergketens van de Annapurna’s en Mount Machhapuchhare.

De trekking is goed vol te houden voor zowel de beginnende als de meer ervaren bergwandelaar. Naast goede schoenen dien je te beschikken over een gemiddelde conditie. Je wandelt per dag 3 tot 5 uur, afhankelijk van de pauzes die je neemt.

NB: Om de kwaliteit van de trek op een constant niveau te houden, kan de gids onder bepaalde omstandigheden (bijv. het weer) besluiten van het programma af te wijken. De intentie van de tocht blijft echter ten allen tijden identiek.


BELANGRIJK
De beste tijd om een trekking in Nepal te maken is van midden september - april. In onze zomermaanden (mei t/m augustus) is het regenseizoen en wegens de slechte weersomstandigheden niet aan te raden om een trekking te maken.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel