Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€689,-

per persoon vanaf

Tour: Tempels en tatoeages van Mrauk U

(T-MM-4800)

4-daagse privé tour

Leuke pluspunten om te weten

  • Tempelvlakte van Mrauk U
  • Boottocht door de ruige natuur
  • Vrouwen met gezichtstatoeages van de Chin stam
Een van de minst toeristische plaatsen in Myanmar is de oude koninklijke hoofdstad van de Rakhine staat, Mrauk U. Gelegen in het westelijk deel van Myanmar, vlakbij de Baai van Bengalen is dit plaatsje een bijzonder oord te noemen.

U reist per simpele boot vanuit Sittwe over de Paladan rivier naar Mrauk U en onderweg zult u versteld staan van het uitzicht over de vele dorpjes met paalwoningen, rijstvelden en in de rivier badende waterbuffels.

Mrauk U, bijgenaamd Klein-Bagan, zal u een ongerepte tempelvlakte laten zien die nog weinig bezocht wordt door toeristen. En rondom de plaats vindt u een prachtig vruchtbaar landschap, dat door totaal 4 rivieren wordt doorkruist en waar verschillende bergstammen leven. U maakt een prachtige boottocht diep de natuur in en bezoekt o.a. de Chin stam, waar de oudere vrouwen nog de bijzondere gezichtstatoeages dragen.
Extra informatieDeze tour start en eindigt op de luchthaven van Sittwe, in het westen van Myanmar. Vanuit Sittwe kunt u naar Yangon terugvliegen, maar u kunt ook naar Thandwe vliegen. Hiervandaan kunt u naar het schilderachtige Ngapali Beach.

Tijdens het regenseizoen (mei-september) is Mrauk U moeilijk bereikbaar en wordt deze tour niet aangeboden.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel